Laureaat Jeroen Jacquemain met Annemie Vander Kuylen, operationeel manager bij Confederatie Bouw Antwerpen
Volledig scherm
Laureaat Jeroen Jacquemain met Annemie Vander Kuylen, operationeel manager bij Confederatie Bouw Antwerpen © Confederatie Bouw

Jeroen Jacquemain (38) uitgeroepen tot ‘Jonge Antwerpse Aannemer van het Jaar’

Schoten/Antwerpen/BrusselDe Confederatie Bouw heeft Jeroen Jacquemain (38), zaakvoerder van het Schotens woningbouwbedrijf Janco, uitgeroepen tot ‘Jonge Aannemer van het Jaar’ in de provincie Antwerpen. De titel werd onlangs uitgereikt op een galashow in Tour & Taxis in Brussel. 

 1. Het Antwerpen van Alex Agnew: “Een ouderwetse bruine kroeg apprecieer ik veel meer dan een fake moderne hippiebar”
  PREMIUM

  Het Antwerpen van Alex Agnew: “Een ouderwetse bruine kroeg apprecieer ik veel meer dan een fake moderne hippiebar”

  Al week hij intussen uit naar Mortsel, Alex Agnew (48) weet na jaren woonst in het centrum van Antwerpen waar hij vertier moet opzoeken. In deze reeks ontdekken we waar de stand-upcomedian graag bourgondisch eet, zijn nerdy-kantje tot uiting komt en waar volgens hem de diversiteit in de stad het mooist tot uiting komt: “Nog nooit zo’n bont allegaartje van mensen op één plek gezien.”
 2. Nieuwe fietsbrug aan ‘t Dokske moet er in 2023 liggen: “Woon-werkverkeer zal pak veiliger worden”
  Merksem

  Nieuwe fietsbrug aan ‘t Dokske moet er in 2023 liggen: “Woon-werkver­keer zal pak veiliger worden”

  Het drukke fietspad aan het Albertkanaal in Merksem wordt binnenkort opgewaardeerd. Naast de bestaande ophaalbrug aan ‘t Dokske in Merksem bouwt de Vlaamse overheid in 2023 een nieuwe fietsbrug. Daar is 2,5 miljoen euro voor opzijgezet. “Fietsers zullen dan een pak veiliger langs ‘t Dokske kunnen rijden”, zegt een tevreden Merksems districtsraadslid Pieter de Cock (CD&V).
 3. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.