De nieuwe handelaarsvereniging 'Geniet van Schoten' beschikt over een jaarlijkse werkingsbudget van 140.000 euro
Volledig scherm
De nieuwe handelaarsvereniging 'Geniet van Schoten' beschikt over een jaarlijkse werkingsbudget van 140.000 euro © emz

Jaarlijks budget van 140.000 euro moet Schoten als winkelcentrum nog meer op de kaart zetten

Schoten‘Geniet van Schoten’ beschikt voortaan over een jaarlijks werkingsbudget van 140.000 euro. Met dat bedrag wil de nieuwe handelaarsvereniging in samenwerking met het lokaal bestuur de gemeente Schoten profileren als dé aangewezen plek om in de regio te gaan winkelen, een terrasje te doen en uit eten te gaan. 

  1. Reggae-hiphop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperiode van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Reg­gae-hip­hop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperi­o­de van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”

    “Wah, waaaah, wah was da?” Het klinkt wellicht nog bekend in de oren van iedereen in en rond de Koekenstad die zich de afgelopen decennia met reggae en hiphop bezig hield. Tien jaar na hun laatste album komt de vijfkoppige reggae-hiphop-formatie ‘Wahwahsda’ rond ‘Sput’ en ‘Wally’ - gekend van Tourist LeMC - met nieuw werk én plannen voor nieuwe liveshows. “Onze nieuwe single gaat over de zoektocht naar een plek voor jezelf in de wereld, en dat dat perfect oké is.”