Tot 15 december kunnen Schotenaren bladafval van laanbomen gratis binnenbrengen in het recyclagepark.
Volledig scherm
Tot 15 december kunnen Schotenaren bladafval van laanbomen gratis binnenbrengen in het recyclagepark. © BELGA (Jasper Jacobs)

Herfstbladeren laanbomen gratis naar containerpark

De inwoners van Schoten kunnen de gevallen herfstbladeren van laanbomen gratis wegbrengen naar het recyclagepark. Tot 15 december 2019 staat op het recyclagepark De Breker een speciale container voor bladafval. De gemeente raadt ook aan bladeren als grondstof te gebruiken.

0 reacties

 1. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
  PREMIUM
  Balen/Lommel/Antwerpen

  Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

  Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer krijgt Schoten een derde sporthal? Komt er schot in het nieuw recyclagepark? En wat met de Villerslei?
  PREMIUM
  schoten

  BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer krijgt Schoten een derde sporthal? Komt er schot in het nieuw recyclage­park? En wat met de Villerslei?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Schoten, een grote gemeente in de rand van Antwerpen, die al sterk heeft ingezet op deelmobiliteit en de iconische Marktgebouwen plant te opwaarderen.