Tot 15 december kunnen Schotenaren bladafval van laanbomen gratis binnenbrengen in het recyclagepark.
Volledig scherm
Tot 15 december kunnen Schotenaren bladafval van laanbomen gratis binnenbrengen in het recyclagepark. © BELGA (Jasper Jacobs)

Herfstbladeren laanbomen gratis naar containerpark

De inwoners van Schoten kunnen de gevallen herfstbladeren van laanbomen gratis wegbrengen naar het recyclagepark. Tot 15 december 2019 staat op het recyclagepark De Breker een speciale container voor bladafval. De gemeente raadt ook aan bladeren als grondstof te gebruiken.

0 reacties

 1. Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-heisa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilligers, níet door één persoon”
  ANTWERPEN

  Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-hei­sa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilli­gers, níet door één persoon”

  Voor het eerst sinds de zaak ontplofte, reageren de jongeren van het Antwerpse dansproject Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi ook zelf. 124 leden, jongeren en ouders van de vzw en het Antwerpse Kiel publiceerden zaterdagmiddag een open brief: “We zijn bezorgd dat onze vereniging moet sluiten en dat we allemaal onze tweede thuis verliezen.”
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?