CD&V Schoten heeft in kader van een verkeersveilige start van het schooljaar 1.000 affiches verspreid. V.l.n.r: gemeenteraadslid Dieter Peeters, gemeenteraadslid Erik Maes en CD&V-lid Peter Rombouts.
Volledig scherm
CD&V Schoten heeft in kader van een verkeersveilige start van het schooljaar 1.000 affiches verspreid. V.l.n.r: gemeenteraadslid Dieter Peeters, gemeenteraadslid Erik Maes en CD&V-lid Peter Rombouts. © emz

Duizend affiches verspreid door CD&V Schoten roepen op tot verkeersveiligheid in de schoolomgeving

De leden van CD&V Schoten hebben in aanloop naar de start van het nieuwe schooljaar duizend raamaffiches ‘Veilig & Gezond naar School’ verspreid in de omgeving van de Schotense scholen. Met deze campagne wil de partij alle Schotenaren oproepen om extra alert te zijn voor wandelende en fietsende scholieren, die zich vanaf dinsdag weer massaal op de weg zullen begeven. 

 1. Drugsbende riskeert 5 jaar cel voor verkoop kilo’s cocaïne en heroïne: “Maar gevangenis is de universiteit van de criminaliteit.”
  Harelbeke/Kuurne/Waregem/Antwerpen

  Drugsbende riskeert 5 jaar cel voor verkoop kilo’s cocaïne en heroïne: “Maar gevangenis is de universi­teit van de criminali­teit.”

  Twee Waregemnaars brachten cocaïne en heroïne op de markt vanuit appartementen in Kuurne en Harelbeke maar het was vanuit Antwerpen dat het transport van kilo’s harddrugs werd geregeld. Een 9-koppige drugsbende stond maandag voor de rechter in Kortrijk terecht voor de verkoop van kilo’s harddrugs. De kopstukken riskeren tot 5 jaar cel.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.