Het personeel van het containerpark in Schoten moet niet aan de slag vandaag.
Volledig scherm
Het personeel van het containerpark in Schoten moet niet aan de slag vandaag. © Gemeente Schoten

Containerpark toe, geen speelbabbel en werken liggen stil

Verschillende gemeentebesturen nemen ook maatregelen omdat donderdag de warmste dag ooit is voorspeld.

 1. Geen nieuwe editie van het Glazen Radiohuis in Brasschaat: “Te veel onzekerheid over geldende maatregelen”
  Brasschaat

  Geen nieuwe editie van het Glazen Radiohuis in Brasschaat: “Te veel onzeker­heid over geldende maatrege­len”

  Radio Park FM heeft samen met het gemeentebestuur van Brasschaat besloten om dit jaar géén editie van het Glazen Radiohuis te organiseren. Nochtans had de gemeente extra budget voorzien om hen mee te ondersteunen. “De cijfers blijven maar stijgen en daarom willen we geen enkel risico nemen naar de gezondheid toe, maar ook financieel niet”, zegt Vince T’Jolle.
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”