Het voertuig belandde uiteindelijk tegen een struik, alwaar het tot stilstand kwam.
Volledig scherm
Het voertuig belandde uiteindelijk tegen een struik, alwaar het tot stilstand kwam. © Marc De Roeck

Chauffeur verliest controle over stuur en rijdt 4 boompjes op Brechtsebaan uit

SchotenOp de Brechtsebaan verloor de bestuurster van een auto zondagvoormiddag de controle over het stuur. Bij het ongeval dat volgde sleurde het voertuig enkele boompjes mee. Niemand raakte gewond, maar het accident veroorzaakte wel wat verkeershinder.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Duidelijke regels voor brasserie De Vogelenzang: maximaal 110 parkeerplaatsen, geluid beperkt tot 70 decibel
  PREMIUM
  's-Gravenwezel

  Duidelijke regels voor brasserie De Vogelen­zang: maximaal 110 parkeer­plaat­sen, geluid beperkt tot 70 decibel

  De gemeente Schilde schenkt klare wijn voor De Vogelenzang en The Old Birdy, de twee horecazaken van Alain Willems in ‘s-Gravenwezel. Het nieuw gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan regulariseert verschillende illegaal verklaarde constructies, maar stelt tegelijkertijd grenzen. “De voorschriften zijn een antwoord op de geluids- en parkeerproblematiek”, aldus Marian Van Alphen (Open Vld), schepen voor Ruimtelijke Ordening. CD&V en Groen vinden het eerder een “uit de hand gelopen politiek dienstbetoon”.