Brandje in Lidl

 1. Schotens verenigingsleven krijgt duwtje in de rug van lokaal bestuur
  Schoten

  Schotens vereni­gings­le­ven krijgt duwtje in de rug van lokaal bestuur

  De gemeente Schoten heeft beslist om de sport-, wijk-, senioren- en socioculturele verenigingen voor 2021, net als in 2020, dezelfde toelage toe te kennen als in het laatste ‘normale jaar’ 2019. De hoogte van deze toelage is in principe afhankelijk van de activiteitsgraad van de verenigingen. Maar die lag zowel in 2020 als in 2021 uiteraard zeer laag. Het lokaal bestuur wil niet dat dit leidt tot minder inkomsten voor de verenigingen.
 2. Leo (64) moest opnieuw leren stappen na coma door corona: “Dankzij revalidatiecampus De Mick had ik na twee dagen al geen rolstoel meer nodig”
  PREMIUM
  BRASSCHAAT

  Leo (64) moest opnieuw leren stappen na coma door corona: “Dankzij revalida­tie­cam­pus De Mick had ik na twee dagen al geen rolstoel meer nodig”

  Niet elke Covid-19-patiënt is na een ziekenhuisopname al in staat om huiswaarts te keren. Sommigen moeten simpele motoriek opnieuw leren zoals slikken, zitten of stappen. In revalidatiecampus De Mick van het AZ Klina in Brasschaat krijgen die mensen een aanpak op maat. Leo (64) leerde er opnieuw stappen nadat hij kunstmatig in coma werd gebracht. “Ik hoop volgende maand al terug met de motor naar Spanje te kunnen rijden.”
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den