Een aantal van de artiesten die mee op de sprongen om het project 'Voor Loes' vorm te geven, onder wie Jean Bosco Safari en Marijn Devalck. Ze poseren met Loes' favoriete dier: de eenhoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Een aantal van de artiesten die mee op de sprongen om het project 'Voor Loes' vorm te geven, onder wie Jean Bosco Safari en Marijn Devalck. Ze poseren met Loes' favoriete dier: de eenhoorn. © rv

Bekende artiesten brengen pakkend muzikaal eerbetoon aan overleden Loes (7): “Troost bieden aan iedereen die ooit met verlies werd geconfronteerd”

SchotenEen lach, een traan en vooral heel veel kippenvel. De albumvoorstelling van ‘Voor Loes’, zaterdag in het Cultureel Centrum van Schoten, liet geen mens onberoerd. Tal van bekende artiesten tekenden er present om een prachtig muzikaal eerbetoon te brengen aan Loes de Laat, die begin dit jaar op 7-jarige leeftijd overleed na een verkeersongeval. “We zijn blij dat we zoveel mensen hebben meegekregen in ons verhaal”, zegt papa André.

  1. Gemeente lijkt reddende engel voor Hertebos: inschrijvingen voor wijkschooltje starten op 30 mei
    PREMIUM
    Schilde

    Gemeente lijkt reddende engel voor Hertebos: inschrij­vin­gen voor wijkschool­tje starten op 30 mei

    “Dat is lang geleden”, reageerde gemeenteraadsvoorzitter Yolande Avontroodt (Open Vld) maandagavond op het luid applaus tijdens de gemeenteraad van Schilde. De gemeenteraadsleden en aanwezige ouders waren duidelijk enthousiast over het unaniem besluit dat het lokaal bestuur een concreet bod gaat doen op de site Hertebos en het feit dat het wijkschooltje in ‘s-Gravenwezel dus hoogstwaarschijnlijk op 1 september een doorstart kan maken als gemeentelijke kleuterschool.