Een vrouw steekt met haar kind de winkelstraat over terwijl een auto nadert. Er gaan stemmen op om de straat autovrij te maken.
Volledig scherm
Een vrouw steekt met haar kind de winkelstraat over terwijl een auto nadert. Er gaan stemmen op om de straat autovrij te maken. © Laenen

Autovrije Paalstraat niet voor morgen

SCHOTENDe Paalstraat is dé winkelstraat van Schoten. Nu mag er gemotoriseerd verkeer door de straat passeren, waardoor shoppers steeds goed moeten opletten als ze naar een winkel aan de overkant willen. Kan het verkeersvrij of -luw maken van de Paalstraat voor een verbeterde winkelbeleving zorgen?

 1. Drie kopstukken van grote drugsbende in Antwerpen opgepakt, aansturing gebeurde vermoedelijk vanuit Dubai
  Play
  Antwerpen

  Drie kopstukken van grote drugsbende in Antwerpen opgepakt, aansturing gebeurde vermoede­lijk vanuit Dubai

  De politie en het parket hebben, in het kader van het onderzoek naar Sky ECC, op 9 augustus 21 huiszoekingen gedaan in de provincie Antwerpen. Daarbij zijn drie personen tussen 32 en 39 jaar opgepakt. Het gaat om kopstukken in het Antwerpse drugsmilieu. Er werd ook ruim 900.000 euro cash in beslag genomen. Het gerecht heeft vermoedens dat de hele bende wordt aangestuurd vanuit Dubai.
 2. Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt
  PREMIUM
  ANTWERP PRIDE

  Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt

  Het visitekaartje van elke pride is uiteraard de parade en dat is in Antwerpen niet anders. Toch zet Antwerp Pride voor deze jubileumeditie meer dan ooit in op een erg breed geprogrammeerd, meerdaags zomerfestival. Er valt de komende dagen dus veel meer te beleven dan enkel de kleurrijke stoet en het United Love Festival op de Zuiderkaaien dat daar op volgt. Ontdek hier acht tips voor een geslaagde Antwerp Pride 2022.