Kapper en barbier Philip Boeve (36) van Café Coiffé in Schoten
Volledig scherm
Kapper en barbier Philip Boeve (36) van Café Coiffé in Schoten © Klaas De Scheirder

Al 350 klanten op wachtlijst bij kapsalon Café Coiffé: “Aan huis komen knippen weiger ik pertinent”

SchotenDe befaamde ‘coronacoupes’ duiken door de aanhoudende verplichte sluiting van kapsalons weer op in het straatbeeld. Kappers leggen daarom alvast wachtlijsten aan. Bij Café Coiffé op de Villerslei in Schoten staan er al driehonderdvijftig klanten in de digitale rij. “De eerste vier weken vanaf de heropening zijn we dus al volgeboekt”, zegt kapper-zaakvoerder Philip Boeve (36). 

 1. Herstelwerken aan verkeersdrempel Borgeindstraat: geen doorgang voor verkeer richting Deuzeldlaan
  Schoten

  Herstelwer­ken aan verkeers­drem­pel Borgeind­straat: geen doorgang voor verkeer richting Deuzeld­laan

  Van maandag 25 januari tot en met vrijdag 29 januari wordt de verkeersdrempel in de Borgeindstraat in Schoten hersteld. Verkeer komend vanuit het centrum (Churchillaan) richting de Deuzeldlaan kan er niet passeren. Er wordt een omleiding voorzien via Chuchilllaan, Calesbergdreef en Eduard Steursstraat. Voor wie vanuit wijk Deuzeld richting het centrum van Schoten rijdt, is er geen probleem.
 2. Nieuwe saga in soap rond windturbines: Ecopower gaat in beroep om toch nog vergunning te krijgen én eist miljoenen euro’s
  PREMIUM
  Schoten

  Nieuwe saga in soap rond windturbi­nes: Ecopower gaat in beroep om toch nog vergunning te krijgen én eist miljoenen euro’s

  Ecopower gaat in beroep om alsnog een vergunning te krijgen voor twee windturbines langs het Albertkanaal in Schoten. Die werd geweigerd door de gemeente, de provincie en Vlaams minister voor Omgeving Zuhal Demir (N-VA). Al gaat de strijd verder dan een vergunning alleen: Ecopower eist meerdere miljoenen van de gemeente Schoten, die in 2014 de bouw van twee windturbines gunde aan de energiefirma.
 3. Britse variant van coronavirus bereikt Schoten: kleuter besmet, school blijft wel open
  Schoten

  Britse variant van coronavi­rus bereikt Schoten: kleuter besmet, school blijft wel open

  De Britse variant van het coronavirus heeft nu ook Schoten bereikt. Donderdag werd bij een kleuter van de vrije basisschool Sint-Filippus een besmetting vastgesteld. De school blijft wel open. “Alle leerlingen van de klas van de besmette kleuter, de leerlingen van een klas van het eerste leerjaar van de lagere school en alle personeelsleden zullen dit weekend een coronatest ondergaan”, vult directeur Tim Dens aan.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen