Pedro Ferreira Gato werd 44 jaar.
Volledig scherm
Pedro Ferreira Gato werd 44 jaar. © rr

Afscheid van autohandelaar die verongelukte met Porsche: “Pedro, we zijn blij dat we je mochten kennen”

Tijdens een tweetalige afscheidsviering hebben familie en vele vrienden afscheid genomen van de verongelukte autohandelaar Pedro Ferreira Gato (44). “Een goudeerlijke kerel, een woord was een woord”, zo werd hij omschreven. Zijn vrouw Bieke had zo uitgekeken naar hun volledig gerenoveerde huis waar zij volgende week zouden intrekken. “Het heeft niet mogen zijn, maar ik knok verder zoals jij dat altijd deed.” 

7 reacties

 • Frank Joos

  2 jaar geleden
  R.I.P. voor beiden. Jammer dat hun passie hun leven kostte.
 • MYRTHE PASS

  2 jaar geleden
  Hoe goed dat Pedro ook mocht zijn, hij had zijn dood zelf in de hand. Pedro zal het gaspedaal goed weten staan hebben in zijn BMW's, Porsches'...enz.
 • Guido Swerts

  2 jaar geleden
  Al die veel te snelle zogenaamde luxewagens aka sportwagens moet men verbieden op onze wegen.Ik zie regelmatig gekken met zulke extreem snelle en extreem krachtige.wagens mij als zotten voorbij vliegen.
 • Gerd Wijnegem

  2 jaar geleden
  Pedro, zo'n twee als jij en je broer zijn er niet meer. Geld was niet het belangrijkste voor je, de mensen vond jij het belangrijkste. Het lijkt soms nog een slechte droom, dat hopen we toch. Niet te vatten dat je er niet meer bent. RIP my friend :-(
 • Philippe De Naeyer

  2 jaar geleden
  Pedro, makker, het was een emotioneel afscheid dat eigenlijk geen afscheid was. Want in onze harten zul je altijd aanwezig blijven. Bedankt voor alles en rust zacht.
 1. Decoratiezaak Corifeo stopt ermee, meer dan 2.000 artikelen online geveild
  Brasschaat

  Decoratie­zaak Corifeo stopt ermee, meer dan 2.000 artikelen online geveild

  De Bredabaan in Brasschaat is een icoon armer. Na iets langer dan 12 jaar zet interieurwinkel Corifeo er een punt achter. “De markt van de detailhandel is de laatste jaren hard veranderd”, aldus zaakvoerster Véronique Van Malder (51). De meer dan 2.000 overige designmeubelen, decoratieartikelen, kledingstukken, schoenen, handtassen, juwelen en de winkelinrichting... verkoopt online veilinghuis HammerTime per opbod.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant