Aanplakbord
Volledig scherm
Aanplakbord © PhotoNews

Aanplakborden voor evenementenaffiches krijgen opknapbeurt

SchotenDe gemeentelijke aanplakborden zijn verdwenen uit het straatbeeld in Schoten. Dat is slechts tijdelijk, want de borden krijgen een onderhoudsbeurt.

 1. Hector (97) krijgt als eerste Antwerpenaar het coronavaccin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”
  PREMIUM
  EDEGEM

  Hector (97) krijgt als eerste Antwerpe­naar het coronavac­cin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”

  “Aw!”, grapt de 97-jarige Hector De Vos wanneer hij vrijdagochtend als eerste Antwerpenaar een prik krijgt tegen het coronavirus. De bewoner van het Edegemse rusthuis Immaculata is eerst erg in zijn nopjes, maar na de inenting worden de emoties hem toch te veel. “Nu hoef ik geen schrik meer te hebben, ik hoop dat iedereen zo snel mogelijk gelukkig kan worden.”
 1. Herstelwerken aan verkeersdrempel Borgeindstraat: geen doorgang voor verkeer richting Deuzeldlaan
  Schoten

  Herstelwer­ken aan verkeers­drem­pel Borgeind­straat: geen doorgang voor verkeer richting Deuzeld­laan

  Van maandag 25 januari tot en met vrijdag 29 januari wordt de verkeersdrempel in de Borgeindstraat in Schoten hersteld. Verkeer komend vanuit het centrum (Churchillaan) richting de Deuzeldlaan kan er niet passeren. Er wordt een omleiding voorzien via Chuchilllaan, Calesbergdreef en Eduard Steursstraat. Voor wie vanuit wijk Deuzeld richting het centrum van Schoten rijdt, is er geen probleem.
 2. Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatiedorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installeren en een vat aansluiten?”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatie­dorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installe­ren en een vat aansluiten?”

  Met een dag-, avond- en nachtcafé hebben zaakvoerders Christopher Van Loo (52) en Stephanie Stokhuyzen (32) een hele dag lang inkomsten in het hartje van Antwerpen. Maar dat is uiteraard buiten het virus gerekend. Het koppel stelt zich nu kandidaat als vrijwilliger in het grote vaccinatiedorp op Park Spoor Oost. “We doen dit ook voor onszelf, hoe sneller deze miserie voorbij is, hoe beter.”
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen