Een massa volk op de afscheidsdienst Dominique Verelst, Jamie en Jack
Volledig scherm
Een massa volk op de afscheidsdienst Dominique Verelst, Jamie en Jack © Klaas De Scheirder

VIDEO. Kerk is veel te klein voor afscheid vermoorde moeder en haar twee kinderen: “Ik weet niet goed hoe het nu verder moet”

Honderden mensen hebben zaterdagmorgen afscheid genomen van Dominique Verelst en haar twee oogappels Jamie (11) en Jack (9) in de OLV-ten-hemel-Opgenomen in Schilde. De afscheidswoorden van de moeder, broers en zussen van Dominique sneden door merg en been. Een van de zussen was scherp voor de moordenaar, de man van Dominique en vader van de twee. “Niemand heeft het recht om het recht in eigen handen te nemen.”

1 reactie

 • Peter Thys

  2 jaar geleden
  niemand mag ooit het recht in handen nemen om zo'n vreselijke daad te stellen, veel sterkte in deze vreselijke tijden waar jullie nu door moeten maar om het met jullie woorden te zeggen :"Dominique, Jamie en Jack zullen eeuwig over jullie schouders meekijken en trots op jullie zijn !"
 1. Nieuwe app laat je Tindergewijs swipen naar lokale job: Schilde, Schoten, Brasschaat en Kapellen krijgen primeur
  Schilde/Schoten/Brasschaat/Kapellen

  Nieuwe app laat je Tinderge­wijs swipen naar lokale job: Schilde, Schoten, Brasschaat en Kapellen krijgen primeur

  In brasserie De Riddershoeve in het gemeentepark van Schoten is donderdagavond de nieuwe smartphoneapplicatie ‘My Local Job’ voorgesteld. Op deze gratis tool kunnen lokale werkgevers vacatures plaatsen. Vrijwilligers, jobstudenten, werkzoekenden... swipen zich vervolgens naar hun favoriete job in de buurt. De primeur is weggelegd voor Schilde, Schoten, Brasschaat en Kapellen. Vanaf 21 juni is de app beschikbaar.
 2. Geen groot scherm voor EK mogelijk? Dan laten Antwerpse cafébazen klanten meegenieten via iPad aan tafeltje
  ANTWERPEN

  Geen groot scherm voor EK mogelijk? Dan laten Antwerpse cafébazen klanten meegenie­ten via iPad aan tafeltje

  Niet te groot en niet te luid. Vorige week werd duidelijk dat er in juni nog geen massa-evenementen mogelijk zijn rond het EK voetbal dat vrijdag start. Het EK mag in groep enkel van op een stoel bekeken worden, en zonder dat passanten kunnen meekijken. Dat laatste is een probleem voor de cafés op de Antwerpse Vrijdagmarkt. Cafés Corso en Atlas heeft dan maar iPads gekocht voor hun klanten.
 3. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 1. Wetenschappelijk verantwoord frieten bakken of sterrenkijken op het MAS? Sound of Science palmt zomer én najaar in met wetenschapsavonden
  ANTWERPEN

  Wetenschap­pe­lijk verant­woord frieten bakken of sterrenkij­ken op het MAS? Sound of Science palmt zomer én najaar in met weten­schaps­avon­den

  Na passages in de kastelen en forten van de Antwerpse zuidrand komt het wetenschapsfestival Sound of Science nu écht naar de Koekenstad. Met Sound of Science Nights wordt vanaf de zomer tot en met het najaar de Seefbrouwerij ingepalmd op het Eilandje. Naast wetenschappelijk frieten bakken en bier brouwen zijn er ook live specials van onder andere Lieven Scheire en filosofeert Stijn Meuris over de ruimte.