Schilde start een proefproject met slimme rattenvallen. De dieren vallen in een container met conserveringsalcohol, waarna ze een pijnloze dood sterven
Volledig scherm
Schilde start een proefproject met slimme rattenvallen. De dieren vallen in een container met conserveringsalcohol, waarna ze een pijnloze dood sterven © RV

Schilde test slimme rattenvallen: vijf exemplaren op grondgebied geplaatst

SchildeSchilde start een proefproject met slimme rattenvallen. Het gaat om een testperiode van één jaar. Er werden midden juli vijf vallen geplaatst op het grondgebied. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.