De trendy zomerbar 360 Beach was open tot 3 oktober
Volledig scherm
De trendy zomerbar 360 Beach was open tot 3 oktober © 360 Events

Positieve reacties, maar slecht weer grote boeman voor sfeervolle zomerbar 360 Beach

SchildeVier maanden lang was ‘360 Beach’ op Schilmart in Schilde de ‘place to be’ voor een smaakvolle cocktail, een lekkere hap en een heleboel entertainment. Na het slotweekend begin oktober is de trendy zomerbar op het terrein achter Quick en Carrefour helemaal opgeruimd. Het concept werd positief onthaald, al was de zomer vol regen een serieuze spelbreker. “We zijn nog aan het bekijken of we het volgende zomer opnieuw gaan doen”, vertelt Yannick Hellemans (33), zaakvoerder van 360 Events, het bedrijf achter de zomerbar. 

 1. Drukte bij testcentra UZA onder controle: “We voelen een stijging maar kunnen alles vlot bolwerken dankzij extra personeel”
  ANTWERPEN

  Drukte bij testcentra UZA onder controle: “We voelen een stijging maar kunnen alles vlot bolwerken dankzij extra personeel”

  Een stevige vierde golf en huisartsen die niet langer hoog-risicocontacten willen testen. Dat moet wel tot een enorme drukte leiden bij lokale testcentra. In Turnhout bijvoorbeeld zijn er wachttijden van 48 uur en staan de mensen er vier uur aan te schuiven. Bij de testcentra van het Antwerpse Universitair Ziekenhuis (UZA) is de druk voorlopig nog onder controle.
 2. Allicht géén provinciaal verbod op afsteken vuurwerk: “Heeft alleen zin als het nationaal wordt opgelegd”
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Allicht géén provinci­aal verbod op afsteken vuurwerk: “Heeft alleen zin als het nationaal wordt opgelegd”

  De provincie Antwerpen gaat dit najaar allicht géén provinciaal vuurwerkverbod opleggen. Vorig jaar was dat wel het geval. Het kreeg daarvoor al verschillende vragen van burgemeesters, maar de provincie heeft die vragen doorgestuurd naar de federale overheid. “Het voordeel van een verbod op provinciaal niveau weegt niet op tegen de wrevel en frustratie die het veroorzaakt tenzij je het federaal oplegt.” Vorig jaar was er zelfs een verbod op het bezit van vuurwerk.