Een sfeerbeeld van een vorige editie.
Volledig scherm
Een sfeerbeeld van een vorige editie. © RV Facebook Schilde Feest

Organisator gooit handdoek in de ring: géén braderij tijdens Schilde Feest

Het jaarlijkse Schilde Feest zal het deze editie moeten stellen zonder braderij en optredens. Het bestuur van Winkelcentrum Schilde vzw is misnoegd over het feit dat de marktkramers niet mee op de Turnhoutsebaan komen staan om de lege plaatsen op te vullen. “Jammer, maar dan moet het voor ons niet”, klinkt het bij organisator Luc Vrelust. De gemeente betreurt de beslissing.

  1. Vacatures met vlees aan: topslager Dierendonck houdt in heel Vlaanderen jobdag, ook voor nieuwe winkel in Antwerpen

    Vacatures met vlees aan: topslager Dierendon­ck houdt in heel Vlaanderen jobdag, ook voor nieuwe winkel in Antwerpen

    De tijd dat de beenhouwer met bebloede schort alleen in een atelier stond te werken, ligt achter ons. Dat bewijst Hendrik Dierendonck (46) uit Koksijde met een opvallende marketingcampagne. De gereputeerde slager zoekt een vijftiental nieuwe medewerkers, onder meer voor een nieuwe zaak in Antwerpen. Maandag 12 oktober organiseert Dierendonck over heel Vlaanderen een jobnamiddag.
  2. Daling van aantal besmettingen in Schilde op dinsdag 13 oktober

    Daling van aantal besmettin­gen in Schilde op dinsdag 13 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Schilde, op één dag 11 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 18. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 83. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Schilde komt dat getal nu op 418 te liggen. Schilde heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement