Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © RV

Opritten Hazendreef op dinsdag en woensdag niet bereikbaar

SchildeDe firma Soga legt op dinsdag 18 januari een nieuwe goot in de Hazendreef. Bewoners van de straat kunnen hun oprit vanaf dinsdagochtend 7 uur tot en met woensdag niet bereiken.

 1. Scholieren bouwen boomhut voor leukemiepatiëntje Arthur (7): “Binnenkort met vriendje erin slapen”
  PREMIUM
  Schilde/Brasschaat

  Scholieren bouwen boomhut voor leukemiepa­tiën­tje Arthur (7): “Binnenkort met vriendje erin slapen”

  Over tien dagen mag Arthur Hofkens uit ‘s-Gravenwezel (Schilde) acht kaarsjes uitblazen. Het grootste verjaardagscadeau uit zijn leven heeft hij alvast gekregen. Scholieren van het GO!Technisch Atheneum Brasschaat hebben voor het leukemiepatiëntje een prachtige boomhut gebouwd in zijn tuin. Met behulp van de leerlingen houtbewerking heeft Make-A-Wish de grote droom van het energiek jongetje vervuld.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.