De laatste 4 dagen van 2020 laat de politie van zone Voorkempen telkens iemand van hun dienst aan het woord om door hun ogen de gebeurtenissen van het afgelopen jaar te kaderen. Vandaag: onthaalmedewerkster Dani Delandsheer.
Volledig scherm
De laatste 4 dagen van 2020 laat de politie van zone Voorkempen telkens iemand van hun dienst aan het woord om door hun ogen de gebeurtenissen van het afgelopen jaar te kaderen. Vandaag: onthaalmedewerkster Dani Delandsheer. © Lokale Politie Voorkempen

“Meer dan ooit worden mensen opgelicht door cybercriminelen”: onthaalmedewerkster Dani Delandsheer van de politie Voorkempen blikt terug op 2020

SchildeDe politie van zone Voorkempen blikt op haar website terug op een bewogen 2020. De laatste vier dagen van het jaar, tot en met de 31ste december, laat de politie een aantal medewerkers aan het woord over de gebeurtenissen van het afgelopen ‘annus horribilis’. Ten slotte veranderde er door de coronacrisis ook veel voor de politie. Vandaag is het woord aan Dani Delandsheer, onthaalmedewerkster in het politiekantoor in Brecht.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Vastgoedmakelaar opent ‘Heylen Exclusief’ en mikt op segment van villa’s en kastelen: dit zijn enkele van exclusieve en duurdere panden in de streek
  PREMIUM
  Noordrand Antwerpen & Kempen

  Vastgoedma­ke­laar opent ‘Heylen Exclusief’ en mikt op segment van villa’s en kastelen: dit zijn enkele van exclusieve en duurdere panden in de streek

  Dromen van een kasteel op een gigantisch domein of een exclusieve villa met poolhouse. We dromen er allemaal wel eens van, maar er bestaat wel degelijk een markt voor. Heylen Vastgoed opent daarom een kantoor in Brasschaat waar ze zich enkel richten op panden van 500.000 euro en (veel) meer. “Er bestaat zeker een markt voor luxueuze panden, maar dat vergt een andere aanpak”, zegt verantwoordelijke verkoop Yves Vervliet. We zochten enkele exclusieve panden op in Brecht, Schilde en Westerlo.
 1. Hector (97) krijgt als eerste Antwerpenaar het coronavaccin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”
  PREMIUM
  EDEGEM

  Hector (97) krijgt als eerste Antwerpe­naar het coronavac­cin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”

  “Aw!”, grapt de 97-jarige Hector De Vos wanneer hij vrijdagochtend als eerste Antwerpenaar een prik krijgt tegen het coronavirus. De bewoner van het Edegemse rusthuis Immaculata is eerst erg in zijn nopjes, maar na de inenting worden de emoties hem toch te veel. “Nu hoef ik geen schrik meer te hebben, ik hoop dat iedereen zo snel mogelijk gelukkig kan worden.”
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"