Zaakvoerder Johan Fransen aan de afhaalautomaat van Kaashandel Fransen
Volledig scherm
Zaakvoerder Johan Fransen aan de afhaalautomaat van Kaashandel Fransen © Klaas De Scheirder

Kaashandel Fransen zet automaat: “Coronaveilig lekkernijen afhalen”

SchildeDe befaamde Kaashandel Fransen heeft een afhaalautomaat geplaatst aan haar zaak in de Schildedreef in Schilde. Daar kunnen klanten terecht voor diverse kaasschotels, raclette, huisbereide pizza, verse lasagne en allerhande ambachtelijke nagerechtjes. “Nu we geen pannenkoek of wafel meer kunnen gaan eten, moeten de mensen zichzelf verwennen met dessertjes”, lacht Leo Fransen (72). 

 1. Vier beloften mogen zich komende weken tonen in Beerschots A-kern, Kiels jeugdopleider Marc Noë stelt ze aan u voor
  Voetbal Eerste klasse A

  Vier beloften mogen zich komende weken tonen in Beerschots A-kern, Kiels jeugdoplei­der Marc Noë stelt ze aan u voor

  Nu Beerschot voor een razend drukke maand januari staat en er verschillende spelers in de lappenmand liggen, krijgen vier beloften de kans om zich te manifesteren bij de A-kern. Marc Noë - verbindingsman tussen de Kielse jeugd en de eerste ploeg – vertelt u alles wat u moet weten over David Mukuna, Senne Ceulemans, Ilias Sebaoui en Benjamin Kaissi.
 2. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Icoon van natuurbescherming Marcel Verbruggen (95) overleden: “Zijn belang voor de Vlaamse milieubeweging kan niet overschat worden”
  Pulderbos/Geel/Zandvliet/Oelegem

  Icoon van natuurbe­scher­ming Marcel Verbruggen (95) overleden: “Zijn belang voor de Vlaamse milieubewe­ging kan niet overschat worden”

  Marcel Verbruggen, jarenlang conservator van De Zegge in Geel en medeoprichter van de vzw Red de Voorkempen, is overleden. Hij was 95 en verbleef in een assistentiewoning aan het woonzorgcentrum Pniël in Pulderbos. “Hij was een icoon van het natuurbehoud en de milieubescherming”, zegt bioloog Dirk Draulans.
 2. Bewoners WZC Sint-Lodewijk dolblij met hun coronavaccins: “Eindelijk licht aan het eind van de tunnel”
  PREMIUM
  Schilde

  Bewoners WZC Sint-Lodewijk dolblij met hun coronavac­cins: “Eindelijk licht aan het eind van de tunnel”

  Zaterdagvoormiddag hebben 116 van de 117 bewoners van het Woonzorgcentrum Sint-Lodewijk in Schilde hun coronavaccins toegediend gekregen. Omdat er uit de flacons meer vaccins konden worden gehaald dan voorzien, kregen ook al een veertigtal personeelsleden hun prikje. De opluchting is bijzonder groot. “Ik kijk er zo hard naar uit om mijn kinderen weer in mijn armen te kunnen nemen”, zegt Maria Dingemans (91).
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie