Sofie Goorden heeft samen met haar zoontje Maurice (8) een herfstblaadjeswandeling bedacht
Volledig scherm
Sofie Goorden heeft samen met haar zoontje Maurice (8) een herfstblaadjeswandeling bedacht © emz

Juf Sofie lanceert samen met zoon zoektocht in park van Schilde: “Mijn favoriet? De ‘blaadjesdouche’”

SchildeIn tijden van corona rest ons niet veel meer dan op wandel gaan. Om die activiteit voor gezinnen leuker te maken, heeft zorgjuf Sofie Goorden (40) samen met haar zoon Maurice (8) een herfstblaadjeszoektocht uitgewerkt in het park van Schilde. “Het is de ideale moment om de natuur in alle schoonheid te ontdekken. Zo zijn we op het idee van een zoektocht gekomen”, vertelt Sofie. 

 1. Gouverneur Cathy Berx bezoekt AZ Sint-Jozef Malle: “COVID-afdeling ligt al enkele dagen zo goed als vol”
  PREMIUM
  Malle

  Gouverneur Cathy Berx bezoekt AZ Sint-Jo­zef Malle: “CO­VID-afdeling ligt al enkele dagen zo goed als vol”

  De provinciegouverneur Cathy Berx heeft maandagnamiddag een bezoek gebracht aan het AZ Sint-Jozef om het ziekenhuis een hart onder de riem te steken. Het ziekenhuis is zwaar getroffen: al een aantal dagen op rij zijn alle niet-intensieve COVID-bedden bezet. Ook op intensieve zorgen liggen vier coronapatiënten. “Voor ons personeel is de crisis lang aan het duren”, aldus ziekenhuisdirecteur Koen Vancraeynest.
 2. DJ Jan V. ligt net als zijn collega’s al acht maanden stil: “Ik denk nu al aan de eerste plaat die ik ga draaien wanneer het weer mag... die moet er ‘boenk’ opzitten”
  Antwerpen/Wommelgem/Hoogstraten

  DJ Jan V. ligt net als zijn collega’s al acht maanden stil: “Ik denk nu al aan de eerste plaat die ik ga draaien wanneer het weer mag... die moet er ‘boenk’ opzitten”

  Ze worden soms vergeten, maar ook rond dj’s is het al sinds maart heel stil. Acht maanden hebben ze nauwelijks achter een draaitafel kunnen staan, dus de hunker is groot. Ook dj Jan V. uit Wommelgem moet op de tanden bijten, al kan hij dit weekend wel even gaan draaien aan de afhaal van Black Smoke in Antwerpen. “We missen het enorm, maar we hebben er ook begrip voor. Ons respect voor de mensen in de zorg is enorm”, verzekert Jan V. “En aan alle collega’s: hou vol.”
 1. Tientonner probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner probeert bestelwa­gen van de weg te rammen

 2. Astronaut toont adembenemend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon
  Play

  Astronaut toont adembene­mend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon