Na een herfstblaadjeszoektocht hebben juf Sofie en zoon Maurice een kerstzoektocht uitgestippeld in het park van Schilde
Volledig scherm
Na een herfstblaadjeszoektocht hebben juf Sofie en zoon Maurice een kerstzoektocht uitgestippeld in het park van Schilde © emz

Juf en zoon slaan handen weer in elkaar: na herfstwandeling nu ook kerstzoektocht in park van Schilde

SchildeSinds dit weekend hangen in het park van Schilde allerlei afbeeldingen van rendieren, kerstballen en kerstbomen. Die symbooltjes leiden kinderen de weg op hun magische kerstzoektocht, uitgestippeld door zorgjuf Sofie Goorden (40) en zoon Maurice (8). “Onze herfstblaadjeszoektocht was echt zo’n groot succes geweest dat heel wat ouders vroegen of we in de kerstvakantie iets gelijkaardig wilden doen”, lacht Sofie. 

 1. Verkeer moet beurtelings passeren op Zandstraat door herstelling aan riolering
  Zoersel

  Verkeer moet beurte­lings passeren op Zandstraat door herstel­ling aan riolering

  In de periode van maandag 6 tot en met woensdag 15 februari wordt de riolering hersteld op de Zandstraat ter hoogte van nummer 123, tussen de OKay-supermarkt en het Total-tankstation. De werken nemen slechts één tot twee dagen in beslag. Tijdens de werkzaamheden zal ook het fietspad versperd zijn. Voetgangers en fietsers kunnen passeren over een corridor op de rijbaan. Het doorgaand autoverkeer zal beurtelings passeren met behulp van verkeerslichten.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.