De 45-jarige Dasy Wagemans, hoofdinspectrice bij Politie Antwerpen, is vanaf dinsdag te zien in 'De Sterkste Handen' op VTM
Volledig scherm
De 45-jarige Dasy Wagemans, hoofdinspectrice bij Politie Antwerpen, is vanaf dinsdag te zien in 'De Sterkste Handen' op VTM © VTM

Hoofdinspectrice Dasy (45) strijdt mee in VTM-programma ‘De Sterkste Handen’: “Laten zien dat achter politie ook een mens schuilt”

Schilde/AntwerpenEen strijd der titanen barst vanaf dinsdag los op VTM in het nieuw televisieprogramma ‘De Sterkste Handen’. Daarin nemen tien hardwerkende Vlamingen het tegen elkaar op. Aan die krachtmeting waagt ook Dasy Wagemans (45) uit Schilde zich. De hoofdinspectrice van Politie Antwerpen wil tonen “dat je als vrouw en na je veertig nog mee kan met de maatschappij.”

  1. Wrevel over renovatiewerken die voet- en fietspad inpalmen: “Levensgevaarlijk voor zwakke weggebruikers”
    Zoersel

    Wrevel over renovatie­wer­ken die voet- en fietspad inpalmen: “Levensge­vaar­lijk voor zwakke weggebrui­kers”

    De renovatiewerken aan het oud gemeentehuis in Zoerseldorp blijven tot wrevel leiden. Door de werfopstelling is momenteel voor voetgangers en fietsers slechts een doorgang van fietsers beschikbaar. Dat er op vraag van het gemeentebestuur intussen een omleiding werd voorzien, is volgens oppositiepartij Vlaams Belang geen structurele oplossing. “Veiligheid voor zwakke weggebruikers is voor dit bestuur blijkbaar totaal niet belangrijk”, vindt voorzitter Wouter Bollansée (VB). “We proberen dit soort situaties te vermijden, maar soms kan het nu eenmaal niet anders”, reageert schepen van Mobiliteit Marc De Cordt (Groen).