De 45-jarige Dasy Wagemans, hoofdinspectrice bij Politie Antwerpen, is vanaf dinsdag te zien in 'De Sterkste Handen' op VTM
Volledig scherm
De 45-jarige Dasy Wagemans, hoofdinspectrice bij Politie Antwerpen, is vanaf dinsdag te zien in 'De Sterkste Handen' op VTM © VTM

Hoofdinspectrice Dasy (45) strijdt mee in VTM-programma ‘De Sterkste Handen’: “Laten zien dat achter politie ook een mens schuilt”

Schilde/AntwerpenEen strijd der titanen barst vanaf dinsdag los op VTM in het nieuw televisieprogramma ‘De Sterkste Handen’. Daarin nemen tien hardwerkende Vlamingen het tegen elkaar op. Aan die krachtmeting waagt ook Dasy Wagemans (45) uit Schilde zich. De hoofdinspectrice van Politie Antwerpen wil tonen “dat je als vrouw en na je veertig nog mee kan met de maatschappij.”

 1. Weeskinderen in Antwerpen door de jaren heen: “Op een bepaald moment werden ze zelfs als entertainment gebruikt”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Weeskinde­ren in Antwerpen door de jaren heen: “Op een bepaald moment werden ze zelfs als entertain­ment gebruikt”

  Wist je dat er vorige eeuw fanfarestoeten van weeskinderen door Antwerpen liepen? En dat een V-bom in de Tweede Wereldoorlog op het jongensweeshuis in de Durletstraat het leven aan een tiental wezen kostte? Een vergeten stuk in de geschiedenis, vond Dirk Luyten (69), en dus gaf hij al de wezen uit onze collectieve geschiedenis een stem in de vorm van een boek: “Het is niet omdat er nu nog nauwelijks vondelingen bestaan, dat de problemen in de jeugdzorg opgelost zijn.”
 1. Na Singapore opent Sergio Herman restaurant in Tokio, ook nieuwe testkeuken op 't Zuid wordt ingericht
  Antwerpen

  Na Singapore opent Sergio Herman restaurant in Tokio, ook nieuwe testkeuken op 't Zuid wordt ingericht

  Na Singapore kan je binnenkort ook in Japan genieten van de kookkunsten van Sergio Herman. De chef-ondernemer opent eind dit jaar een nieuwe zaak in Tokio, als resultaat van de samenwerking met Hyatt Hotels. Ook in Antwerpen blijft hij voortwerken aan de uitbouw van de Sergio Herman Group. Zo is hij momenteel bezig met de opstart van een testkeuken op 't Zuid in Antwerpen. Dat schrijven de kranten van het Mediahuis donderdag.