Honden aan de leiband in Schilde krijgen van de politie een fluo sjaaltje
Volledig scherm
Honden aan de leiband in Schilde krijgen van de politie een fluo sjaaltje © RV

Honden aan de leiband krijgen fluo sjaaltje

 1. Einde danscafé en discotheek lijkt in zicht: plannen voor twintig appartementen en vier handelszaken
  PREMIUM
  Malle

  Einde danscafé en discotheek lijkt in zicht: plannen voor twintig appartemen­ten en vier handelsza­ken

  Het was al langer geweten dat Danskafee ‘t Hofke en discotheek The Missing Link in Westmalle geen lange toekomst meer beschoren zijn. Het einde voor de populaire uitgaansbuurt lijkt nu effectief in aantocht. Er is een aanvraag ingediend om op die locatie twintig appartementen en vier handelszaken te mogen realiseren. “We willen in augustus eraan beginnen”, aldus projectontwikkelaar Roby Thuys, zaakvoerder van Reds.
 2. Moeizame avondspits op Antwerpse Ring richting Nederland: al meer dan half uur aanschuiven van Kennedytunnel tot Merksem
  Antwerpen

  Moeizame avondspits op Antwerpse Ring richting Nederland: al meer dan half uur aanschui­ven van Kennedytun­nel tot Merksem

  Ook vandaag is er heel wat hinder op de Antwerpse Ring richting Nederland door de werken aan de brugvoeg van het Viaduct van Merksem. Door de werken moet het verkeer over twee versmalde rijstroken rijden. Momenteel verlies je 35 minuten van de Kenndytunnel tot Merksem. Richting de haven verlies je 20 minuten van Waaslandhaven-Noord tot de Tijsmanstunnel en 7 minuten van de Beverentunnel tot Waaslandhaven-Noord.
 1. Werken aan oversteek Oostmallebaan ter hoogte van Voetbalstraat duren langer
  Zoersel/Malle

  Werken aan oversteek Oostmalle­baan ter hoogte van Voetbal­straat duren langer

  Het Agentschap voor Wegen en Verkeer (AWV) is een veilige oversteekplaats voor zwakke weggebruikers aan het realiseren over de Oostmallebaan (N14) ter hoogte van de Voetbalstraat in Zoersel. Normaal zouden die werken einde vorige week al afgerond moeten zijn. Al duren die langer dan voorzien. De werkzaamheden zullen nog zeker tot en met vrijdag 27 januari in beslag nemen. Zolang die duren, blijft het gemotoriseerd verkeer beurtelings passeren met behulp van verkeerslichten, waardoor ook voetgangers en fietsers veilig kunnen oversteken naar de omleiding.