Archiefbeeld - samen studeren in Werf 44
Volledig scherm
Archiefbeeld - samen studeren in Werf 44 © emz

Herexamens in stilte voorbereiden kan in Werf 44 en Dorpshuis

SchildeVoor een deel van de studenten breekt - jammer genoeg - weldra de tweede zit aan. Zich in stilte op de herexamens voorbereiden kan in de gemeente Schilde vanaf 1 augustus in twee stille studieruimtes: Werf 44 in Schilde en het Dorpshuis in ‘s-Gravenwezel. De blokzalen zijn iedere dag van 8 uur tot 22 uur geopend. 

 1. N8 van Brasschaat strikt vedette Philippe Gilbert
  Brasschaat

  N8 van Brasschaat strikt vedette Philippe Gilbert

  Wielerwedstrijd de ‘N8 van Brasschaat’ heeft woensdagmiddag de deelnemers bekendgemaakt in het Kasteel van Brasschaat in aanwezigheid van Vlaams minister-president en Brasschaats titelvoerend burgemeester Jan Jambon (N-Va). Dé grote naam is Philippe Gilbert. Ook titelverdediger Dries De Bondt tekent komende week dinsdag present. Verder doen onder meer veldrijders Thibau Nys, Toon Aerts en Tom Meeusen een gooi naar de overwinning.
 2. Warm welkom voor Laurens Devos: gouden paralympiër komt thuis in versierde straat
  Malle

  Warm welkom voor Laurens Devos: gouden paralym­piër komt thuis in versierde straat

  De Irislaan in Oostmalle kleurt zwart-geel-rood. De bewoners zijn hun vlaggen van het WK voetbal niet vergeten weg te halen, maar zijn trots op hun gouden buur. Paralympisch tafeltennisser Laurens Devos (21) mocht deze middag bij zijn thuiskomst uit Tokio letterlijk door een erehaag van plantjes versierd met vlaggetjes en gouden medailles rijden. Het straatnaambordje ‘Irislaan’ was zelfs omgetoverd tot ‘Laurens Devoslaan’.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.