Activiteit Scilla
Volledig scherm
Activiteit Scilla © scilla

Heemhuis Scilla organiseert gezellige winterwandeling met diner

Het is weer zover. Naar jaarlijkse traditie organiseert Heemhuis Scilla een gezellige winterwandeling met diner. De koks stellen een heerlijk menu samen en tijdens de wandeling worden leuke verhalen verteld.

0 reacties

 1. Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvarkens op Boeienweide: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”
  ANTWERPEN

  Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvar­kens op Boeienwei­de: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”

  Na een eerste editie met een kleine duizend bezoekers in 2019 trekt reizend feestconcept Soulful Sessions terug naar de Boeienweide op Linkeroever dit weekend. De capaciteit van het dagfestival is verdubbeld en er is een tweede podium bijgekomen vlak aan de Schelde. “We willen de prachtige skyline van Antwerpen meer dan ooit uitspelen.”
 2. Modeshow, shopkortingen, culinair dorp en optredens: ‘Schoten Geniet!’ doet centrum bruisen
  Schoten

  Modeshow, shopkortin­gen, culinair dorp en optredens: ‘Schoten Geniet!’ doet centrum bruisen

  Schoten mag zich opmaken voor een rijkelijk gevuld weekend. Shoppen, eten en muziek vormen de drie sleutelwoorden van het evenement ‘Schoten Geniet!’, waarvoor het Marktplein en een autovrije Paalstraat het decor vormen. “Nu we weer wat mogen organiseren, is het tijd voor een groot feest. Iedereen heeft er zin in”, aldus Véronique d’Exelle (N-VA), schepen voor Lokale Economie.