Kathleen Krekels, Marian Van Alphen en Pascale Gielen in een eerdere campagne voor borstkanker. Voor een info-fototentoonstelling in oktober worden nog vrouwen uit Schilde gezocht die hun borsten willen laten fotograferen
Volledig scherm
Kathleen Krekels, Marian Van Alphen en Pascale Gielen in een eerdere campagne voor borstkanker. Voor een info-fototentoonstelling in oktober worden nog vrouwen uit Schilde gezocht die hun borsten willen laten fotograferen © RV

Gezocht: vrouwen uit Schilde die (anoniem) borsten willen laten fotograferen voor tentoonstelling over borstkanker

SchildeIn oktober vormt Werf 44 in Schilde het decor voor een info-fototentoonstelling rond borsten en borstkanker. Er worden nog vrouwen uit Schilde gezocht die volledig anoniem hun borsten willen laten fotograferen voor deze expositie.

 1. KOERS huldigt Yvonne Reynders, pionier van het vrouwenwielrennen, met muurschildering: “Welkom thuis, in de stad der wereldkampioenen”
  Roeselare

  KOERS huldigt Yvonne Reynders, pionier van het vrouwen­wiel­ren­nen, met muurschil­de­ring: “Welkom thuis, in de stad der wereldkam­pi­oe­nen”

  Wielericoon Yvonne Reynders (85) werd dinsdag wel heel letterlijk in de verf gezet door KOERS, het Roeselaarse museum van de wielersport. De zevenvoudige wereldkampioene werd er geëerd met een muurschilderij in de museumtuin. “Dit zal ik nooit vergeten. Op termijn komen al mijn medailles en dergelijke naar KOERS”, reageert Yvonne die in Schaarbeek werd geboren maar in Zoersel woont.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.