Jan Carsau (links) en Dirk Pollet (rechts) aan Jans foto, één van de tweeëntwintig werken die tentoongesteld worden in het park van Schilde
Volledig scherm
Jan Carsau (links) en Dirk Pollet (rechts) aan Jans foto, één van de tweeëntwintig werken die tentoongesteld worden in het park van Schilde © emz

Fotoclub houdt openluchtexpositie in park van Schilde

SchildeWie dezer dagen op wandel gaat in het park Schildehof, krijgt de kans ook wat cultuur op te snuiven. De Vrienden van de Fotografie stellen er nog tot en met 9 mei hun knapste beelden tentoon. 

 1. Café Trappisten klinkt op vlotte heropening: “Drang naar trappist is zo groot, dat we het onze klanten niet kunnen aandoen om gesloten te blijven”
  PREMIUM
  Malle

  Café Trappisten klinkt op vlotte heropening: “Drang naar trappist is zo groot, dat we het onze klanten niet kunnen aandoen om gesloten te blijven”

  Na bijna zeven maanden wachten kunnen we zaterdag eindelijk weer op café of restaurant. Al mag de horeca enkel terrassen openen. Nancy Smet (46) en Johan Willekens (52) van Café Trappisten in Westmalle hebben nog even getwijfeld of dat met het wisselvallige Belgische weer wel doenbaar is, maar besloten er dan toch volop voor te gaan. “We hebben ons terras zelfs uitgebreid. Laat ons hopen dat het zonnetje schijnt”, lachen de uitbaters.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op