De opening van het Warme Williamhuis, met van links naar rechts: jeugdconsulent Jonas Vanderoost, schepen Olivier Verhulst (Open Vld), schepen Kathleen Krekels (N-VA), burgemeester Dirk Bauwens (N-VA), ambassadrice Lotte Vanwezemael, Katrien Delhuvenne, mama van Warme William, en welzijnsconsulente Anouk Collet.
Volledig scherm
PREMIUM
De opening van het Warme Williamhuis, met van links naar rechts: jeugdconsulent Jonas Vanderoost, schepen Olivier Verhulst (Open Vld), schepen Kathleen Krekels (N-VA), burgemeester Dirk Bauwens (N-VA), ambassadrice Lotte Vanwezemael, Katrien Delhuvenne, mama van Warme William, en welzijnsconsulente Anouk Collet. © Ben Conaerts

Eerste Warme Williamhuis van Vlaanderen feestelijk geopend: “Het is oké om je soms niet oké te voelen”

SchildeHet eerste Warme Williamhuis van ons land staat op het Lodewijk De Vochtplein in ’s-Gravenwezel. Daar kunnen jongeren tot 24 jaar sinds enkele maanden terecht voor een luisterend oor. Zaterdag werd het huis ingehuldigd met een jongerenfestival, in aanwezigheid van Katrien Delhuvenne, bezieler van de Warme William-campagne, en ambassadrice Lotte Vanwezemael. “Hulp zoeken als je ergens mee zit, daar mag écht geen taboe meer op rusten.”

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?