Julie Loeckx (vooraan) in haar nieuwe kunstgalerij ‘Art & Inspo Studio|Gallery’ in ‘s-Gravenwezel. In de zetel zitten (van links naar rechts): Jacqueline Schluper van Lamps by Jacqueline, Koen Van Guijze (eigenzinnige verlichtingsarmaturen), Marian Van Alphen (schepen voor Lokale Economie), Saskia Dekkers (tapijtjes van schapenvachten) en Els Torfs (Elbawood Design)
Volledig scherm
Julie Loeckx (vooraan) in haar nieuwe kunstgalerij ‘Art & Inspo Studio|Gallery’ in ‘s-Gravenwezel. In de zetel zitten (van links naar rechts): Jacqueline Schluper van Lamps by Jacqueline, Koen Van Guijze (eigenzinnige verlichtingsarmaturen), Marian Van Alphen (schepen voor Lokale Economie), Saskia Dekkers (tapijtjes van schapenvachten) en Els Torfs (Elbawood Design) © Klaas De Scheirder

Doos aquarel op zolder maakt schilder van drukke zakenvrouw: Julie (45) opent eigen kunstgalerij

SchildeHet dorp van ‘s-Gravenwezel is plots een pak kunstzinniger geworden. Op de hoek van de Kerkstraat en de Moerstraat heeft Julie Loeckx (45) ‘Art & Inspo Studio|Gallery’ geopend. De schilder-designer toont niet alleen haar eigen werk, maar ook dat van andere kunstenaars.