Hans Hanssen (CD&V) pleit voor een zwembad en sporthal op het braakliggend terrein achter Hubo en Carrefour Market in Schilde.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Hanssen (CD&V) pleit voor een zwembad en sporthal op het braakliggend terrein achter Hubo en Carrefour Market in Schilde. © Klaas De Scheirder

CD&V’er pleit voor zwembad en sporthal op site achter Hubo en Carrefour in Schilde: “Een uitdaging voor het gemeentebestuur”

SchildeHans Hanssen (CD&V) pleit voor de bouw van een zwembad en sporthal op het braakliggend terrein achter Hubo en Carrefour Market in Schilde. Het gemeenteraadslid ziet daarin de ultieme oplossing voor het gebrek aan sportinfrastructuur in de gemeente. Schepen voor Sport Pascale Gielen (N-VA) apprecieert de medewerking. “Maar als het zo eenvoudig was, hadden er al lang een sporthal en een zwembad gestaan”, reageert ze. 

 1. Antwerps hiphopfestival Fire is Gold nu al klaar om uit te verkopen: “Line-up zit volledig in elkaar”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerps hiphopfes­ti­val Fire is Gold nu al klaar om uit te verkopen: “Line-up zit volledig in elkaar”

  Uiterlijk maart valt volgens Vlaams cultuurministers Jan Jambon (N-VA) de beslissing over het al dan niet bestaan van een festivalzomer in 2021. Voor middelgrote festivals met duizenden bezoekers in Antwerpen zoals Linkerwoofer en Ampere Open Air blijft het te vroeg om uitspraken te doen. Hiphopfestival Fire is Gold komt wel al duidelijker naar buiten: “Wij zijn enorm flexibel, er is zelfs nog speling met de exacte datum van het festival.”
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen