Zaakvoerder van Co-Pains Serge Lamoral met Karin Brughmans, de uitbater van de nieuwe winkel in brood- en banket
Volledig scherm
Zaakvoerder van Co-Pains Serge Lamoral met Karin Brughmans, de uitbater van de nieuwe winkel in brood- en banket © emz

Brood- en banketbakkerij Co-Pains breidt binnenkort uit naar hartje ‘s-Gravenwezel

SchildeDe dorpskern van ‘s-Gravenwezel (Schilde) krijgt er binnenkort een bakkerij bij. Het succesvolle concept Co-Pains van Serge Lamoral (32) breidt uit met een vestiging op de Wijnegemsteenweg. De nieuwe winkel, die uitgebaat zal worden door Karin Brughmans (46) en Werner Van Es (47), opent in mei. 

 1. Co-Pains en Butchery Jef openen samen winkel in de Paalstraat: “Beste van twee werelden samen”
  Schoten

  Co-Pains en Butchery Jef openen samen winkel in de Paalstraat: “Beste van twee werelden samen”

  De jonge ondernemers Serge Lamoral (32) en Jef Desender (28) slaan de handen in elkaar en openen in de Paalstraat samen een bakkerij én een slagerij. Naast Co-Pains, waar Serge nog even een bistro had, opent Butchery Jef zijn tweede slagerij. De twee winkels zullen in elkaar overvloeien en vanuit de slagerij kun je zo naar de bakkerij wandelen. “Het beste van twee werelden samen”, klinkt het bij de twee ambachtslui.
 2. Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”

  Zondag pakt het stadsbestuur uit met Antwerpen Shift of ‘autoluwe zondag’ maar er is duidelijk nog veel werk aan de verkeersveiligheid. Voor en na de schooluren verandert de binnenstad in een mierennest van fietsers en voetgangers die zich tussen trams, bussen, auto’s en vrachtwagens moeten murwen. Wij vatten post aan enkele van de meest gevaarlijke punten en hoorden de ene frustratie na de andere. “Hier in Antwerpen wordt fietsen gereduceerd tot een noodzakelijk kwaad.”