De Antitankgracht in 's-Gravenwezel (Schilde)
Volledig scherm
De Antitankgracht in 's-Gravenwezel (Schilde) © emz

Bomen en struiken langs Antitankgracht krijgen snoeibeurt, fiets- en ruiterpad tijdelijk afgesloten

Schilde/RanstDe Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) snoeit vanaf maandag sterk overhangende bomen en struiken over de Antitankgracht. De werken starten aan het uiteinde van de waterloop, aan de grens van Oelegem en Schilde. Tijdens de beheerwerken worden het fiets- en ruiterpad langs de Antitankgracht tijdelijk afgesloten. 

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter