Het Billiard Promotion Team met van links naar rechts Marc Janssen (speler en cafébaas), Dave Scheurweghs (teamleider), Peter Meersman, Jean-Paul de Bruijn en Danny Geysen
Volledig scherm
Het Billiard Promotion Team met van links naar rechts Marc Janssen (speler en cafébaas), Dave Scheurweghs (teamleider), Peter Meersman, Jean-Paul de Bruijn en Danny Geysen © Schil Dorp

Biljartcompetitie op gang gestoten: Schil Dorp leeft herop

SchildeDoor corona moesten de twee voorbije biljartseizoenen stilgelegd worden. De ploegen van de clubs in biljartcafé Schil Dorp in Schilde trapten donderdagavond met veel plezier het nieuwe seizoen op gang. “Ons topteam heeft meteen gewonnen tegen de titelconcurrent”, glundert cafébaas én topbiljarter Marc Janssen.

 1. 19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishingbende en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”
  Blankenberge/Antwerpen

  19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishing­ben­de en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”

  19 zogenaamde ‘money mules’ of ‘geldezels’ hebben zich voor de rechter moeten verantwoorden, omdat ze hun bankkaart en pincode hebben uitgeleend aan een phishingbende. Via hun rekening werd in totaal bijna 200.000 euro witgewassen. Onder de beklaagden ook een vader en zoon uit Blankenberge en moeder en dochter uit Antwerpen. “Ze is in haar wanhoop op het voorstel van de bende ingegaan”, stelde de advocate van de moeder.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.