Sinds eind december bieden de automaten van pÛre Kitchen ook kaviaar in geschenkverpakking. Foodlover Katrien Coppens (links) met cateraarkoppel Christophe Verschuere en Ilse Delaere aan de automaat van pÛre Kitchen in Schilde
Volledig scherm
Sinds eind december bieden de automaten van pÛre Kitchen ook kaviaar in geschenkverpakking. Foodlover Katrien Coppens (links) met cateraarkoppel Christophe Verschuere en Ilse Delaere aan de automaat van pÛre Kitchen in Schilde © Klaas De Scheirder/RV

Belgische primeur voor pÛre Kitchen: afhaalautomaten bieden kaviaar in geschenkverpakking

Schilde/Schoten/Wommelgem/EkerenDe afhaalautomaten voor verse maaltijden van pÛre Kitchen in Schilde, Schoten, Wommelgem en Ekeren bieden sinds eind vorige week kaviaar in geschenkverpakking aan. Dat is een Belgische primeur. 

 1. Hector (97) krijgt als eerste Antwerpenaar het coronavaccin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”
  PREMIUM
  EDEGEM

  Hector (97) krijgt als eerste Antwerpe­naar het coronavac­cin, al hoefde dat voor hem niet: “Waarom krijgt de jeugd geen voorrang?”

  “Aw!”, grapt de 97-jarige Hector De Vos wanneer hij vrijdagochtend als eerste Antwerpenaar een prik krijgt tegen het coronavirus. De bewoner van het Edegemse rusthuis Immaculata is eerst erg in zijn nopjes, maar na de inenting worden de emoties hem toch te veel. “Nu hoef ik geen schrik meer te hebben, ik hoop dat iedereen zo snel mogelijk gelukkig kan worden.”
 2. Bewoners WZC Sint-Lodewijk dolblij met hun coronavaccins: “Eindelijk licht aan het eind van de tunnel”
  PREMIUM
  Schilde

  Bewoners WZC Sint-Lodewijk dolblij met hun coronavac­cins: “Eindelijk licht aan het eind van de tunnel”

  Zaterdagvoormiddag hebben 116 van de 117 bewoners van het Woonzorgcentrum Sint-Lodewijk in Schilde hun coronavaccins toegediend gekregen. Omdat er uit de flacons meer vaccins konden worden gehaald dan voorzien, kregen ook al een veertigtal personeelsleden hun prikje. De opluchting is bijzonder groot. “Ik kijk er zo hard naar uit om mijn kinderen weer in mijn armen te kunnen nemen”, zegt Maria Dingemans (91).
 3. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre