Janick Doré van W44 is klaar voor het feestweekend met drie affiches
Volledig scherm
Janick Doré van W44 is klaar voor het feestweekend met drie affiches © emz

Autocinema, muziekfestival en motor-scootermeeting: W44 maakt zich op voor feestweekend

SchildeNog geen plannen voor komend weekend? Dan is het plein aan gemeenschapscentrum Werf 44 langs de Schoolstraat in Schilde dé place to be. De brasserie W44 pakt uit met een autocinema op vrijdagavond, het muziekfestival ‘Werfrock’ op zaterdag en een mockersmeeting op zondag. 

  1. Technotronic-zangeres die niet erkend werd voor wereldhit, vereeuwigd met straatnaambordje: “Ik was destijds niet ‘mooi’ genoeg”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Technotro­nic-zangeres die niet erkend werd voor wereldhit, vereeuwigd met straatnaam­bord­je: “Ik was destijds niet ‘mooi’ genoeg”

    Het Nederlandse streetart-gezelschap Kamp Seedorf streek eerder al neer om levensgrote Eddy Wally’s en Jean-Pierre Van Rossems achter te laten in hun geboortedorpen. In Antwerpen brengen de kunstenaars een ode aan Manuela Kamosi in de vorm van een plaatsnaambordje. De Antwerpse Kamosi zong dertig jaar geleden monsterhit ‘Pump Up The Jam’ van Technotronic in maar was “niet mooi genoeg” om op de hoes of in de clip te verschijnen. “Een onderwerp dat écht iets is voor Kamp Seedorf.”