De negentien eengezinswoningen zouden vlak bij de beschermde hoeve uit 1857 komen.
Volledig scherm
De negentien eengezinswoningen zouden vlak bij de beschermde hoeve uit 1857 komen. © Benoit De Freine

Actiecomité De Stok spant beroepsprocedure aan tegen bouwproject eengezinswoningen Wijnegemsesteenweg

Een inwoner van de Wijnegemsesteenweg in ‘s Gravenwezel (Schilde) heeft een verzoek ingediend tot nietigverklaring bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen in Brussel. Op die manier wil hij via zijn raadsman Pascal Mallien voorkomen dat op de Wijnegemsesteenweg negentien eengezinswoningen gebouwd worden. Het inspannen van de procedure werd gefinancierd dankzij een crowdfundingactie van Actiecomité De Stok. 

0 reacties

 1. De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereerste Singletjesnacht. “Feestvierders mogen gerust in ons oor komen brullen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereer­ste Singletjes­nacht. “Feestvier­ders mogen gerust in ons oor komen brullen”

  “Hey deejay, ik heb een oogje op iemand, wil je de Kuskesdans nog eens draaien?” Of hoe je je met één quote op een feest uit de jaren stillekes waant. Het is het concept van de allereerste ‘Singeltjesnacht’ eind deze maand in verborgen parel Het Leienpaleis. “Een hedendaagse deejay voelt zich te goed om verzoekjes te aanvaarden, daar doen wij niet meer aan mee.”
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.