De negentien eengezinswoningen zouden vlak bij de beschermde hoeve uit 1857 komen.
Volledig scherm
De negentien eengezinswoningen zouden vlak bij de beschermde hoeve uit 1857 komen. © Benoit De Freine

Actiecomité De Stok spant beroepsprocedure aan tegen bouwproject eengezinswoningen Wijnegemsesteenweg

Een inwoner van de Wijnegemsesteenweg in ‘s Gravenwezel (Schilde) heeft een verzoek ingediend tot nietigverklaring bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen in Brussel. Op die manier wil hij via zijn raadsman Pascal Mallien voorkomen dat op de Wijnegemsesteenweg negentien eengezinswoningen gebouwd worden. Het inspannen van de procedure werd gefinancierd dankzij een crowdfundingactie van Actiecomité De Stok. 

0 reacties

 1. REPORTAGE. Een blik op het zwartgeblakerd Groot Schietveld: “De regen is welkom, maar doet tegelijkertijd het brandbaar pijpenstrootje explosief uit de grond schieten”
  PREMIUM
  Brecht/Brasschaat/Wuustwezel

  REPORTAGE. Een blik op het zwartgebla­kerd Groot Schietveld: “De regen is welkom, maar doet tegelijker­tijd het brandbaar pijpen­strootje explosief uit de grond schieten”

  De zware brand op het militair domein en natuurgebied Groot Schietveld op de grens van Brasschaat, Brecht en Wuustwezel heeft een ravage aangericht. 570 hectare aan bos en heide is in as gelegd. Wij mochten zes dagen na de uitbraak van de brand een blik werpen op het terrein. “Het is toch even schrikken”, bevestigt Patrick Mestdagh, luitenant-kolonel en commandant van het Brasschaats Bataljon Artillerie, onze eerste indruk.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas