De vuilnisbak is twee meter verplaatst (zie cirkel in de kasseien), waardoor je een open ruimte krijgt waar auto's parkeren.
Volledig scherm
De vuilnisbak is twee meter verplaatst (zie cirkel in de kasseien), waardoor je een open ruimte krijgt waar auto's parkeren. © Tom Van de Weyer

“Zet hier een bloembak neer, zo voorkom je heel wat parkeerboetes”

4 reacties

 • Jos Spriet-Dewaele

  2 jaar geleden
  In Groningen werden alle parkeermeters verwijdert want het stadje liep leeg. Nu iedereen terug tevreden bezoekers en handelaars. Weten die in Belgie dan niet dat niet alleen verkeersboeten geld op brengt maar de verkoop in de winkels brengt op voor de eigenaar en de belastingen
 • S Wuyts

  2 jaar geleden
  Het bord met de aanduiding van de parkeerzone is duidelijk genoeg lijkt me, of moet een automobilist de wegcode niet meer kennen?
 • André Lernout

  2 jaar geleden
  Dit is speciaal zo aangelegd om de nietsvermoedende burger te trakteren op een boete, eigenlijk is dit uitlokking!
 • Jane Doe

  2 jaar geleden
  Zo typisch tegenwoordig. Ze willen wel volk, hun centen dan toch, in hun gemeente of stad maar voldoende voorzieningen treffen..Enigen die Scherpenheuvel kunnen interessant vinden zijn gepensioneerden en die behandelen ze dan zo. Goe bezig.
 1. Dronken bestuurder die met sportwagen tegen afsluiting reed, enkele straten verderop gevonden
  Scherpenheuvel

  Dronken bestuurder die met sportwagen tegen afsluiting reed, enkele straten verderop gevonden

  Een opvallende gele sportwagen is maandag rond 12 uur tegen de afsluiting van een woning gereden aan de Weg Messelbroek te Scherpenheuvel-Zichem. De wagen moest wringen om terug los te raken en reed dan in volle snelheid weg van de plaats van het ongeval. Een politieploeg kon de wagen aantreffen bij een 47-jarige man enkele straten verder. Hij bleek dusdanig onder de invloed van alcohol dat zijn rijbewijs onmiddellijk werd ingetrokken.
 2. Padel, dé sporthype van het moment: op bezoek bij de ‘oudste’ club van Vlaams-Brabant. “Werkelijk iederéén kan spelen”
  PREMIUM
  Tienen

  Padel, dé sporthype van het moment: op bezoek bij de ‘oudste’ club van Vlaams-Bra­bant. “Werkelijk iederéén kan spelen”

  De sporthype van het moment? Padel, natuurlijk! De mix tussen tennis en squash, op een terrein met glazen wanden, is sinds de pandemie zo goed als een nationale sport geworden. De ‘oudste’ club in Vlaams-Brabant is Grand Slam Padel Tienen. Die opende vijf jaar geleden de deuren en bleek vanaf de eerste dag een succes. Maar door de huidige hype zijn ze ook daar aan het uitbreiden. “Tegen half maart komen er al drie extra terreinen bij”, zegt Kristof Geeraerts. Ontdek ook waar u in uw buurt kunt gaan spelen.
 1. Hartsvriendinnen Sofie (28) en Tine (27) vinden moeilijk eigen stek, nu woningprijzen stijgen: “Mensen dromen over betaalbaar huis met veel groen en ruimte. In Hasselt is dat niet realistisch”
  PREMIUM
  Hasselt

  Hartsvrien­din­nen Sofie (28) en Tine (27) vinden moeilijk eigen stek, nu woningprij­zen stijgen: “Mensen dromen over betaalbaar huis met veel groen en ruimte. In Hasselt is dat niet realis­tisch”

  Wie op zoek is naar een vaste stek in Hasselt mag sinds vorig jaar tot 10,2 procent méér uit zijn portefeuille halen. Een enorme prijsstijging die het vooral voor jonge starters en singles bemoeilijkt, ook voor beste vriendinnen Sofie Van Elst (28) en Tine Schepers (27). Terwijl Sofie met groot geluk op een betaalbaar appartement in de Limburgse hoofdstad botst, trekt Tine na een vruchteloze zoektocht weg richting Herk-de-Stad. “De enige manier om in Hasselt te blijven, is door heel wat toegevingen te doen.”
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan