De brug in Testelt werd met hekwerken afgesloten, hier is enkel nog doorgang mogelijk te voet of met de fiets aan de hand. Volg de omleidingen. De politie doet controle, hardleerse bestuurders worden beboet.
Volledig scherm
De brug in Testelt werd met hekwerken afgesloten, hier is enkel nog doorgang mogelijk te voet of met de fiets aan de hand. Volg de omleidingen. De politie doet controle, hardleerse bestuurders worden beboet. © Scherpenheuvel-Zichem

Waterpeil Demer in Zichem en Testelt daalt langzaam

Scherpenheuvel-ZichemHet waterpeil van de Demer in Zichem en Testelt heeft zijn hoogste punt bereikt en zal de komende uren en dagen langzaam zakken. Dat zegt burgemeester van Scherpenheuvel-Zichem Manu Claes.

 1. I-mens on tour in Leuven: “We gaan op zoek naar 610 nieuwe medewerkers”
  Leuven

  I-mens on tour in Leuven: “We gaan op zoek naar 610 nieuwe medewer­kers”

  De zorgsector kreunt onder de personeelstekorten, zo ook i-mens - met 12.000 medewerkers en 2 000 vrijwilligers één van de grootste zorgorganisaties van Vlaanderen. Om nieuw talent aan te trekken blijft i-mens daarom – letterlijk - niet bij de pakken zitten en gaat ze de boer op. In aanwezigheid van Minister Frank Vandenbroucke, burgemeester Ridouani en schepen Bieke Verlinden passeerde de i-mens on tour vandaag in Leuven.
 2. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.