De brug in Testelt werd met hekwerken afgesloten, hier is enkel nog doorgang mogelijk te voet of met de fiets aan de hand. Volg de omleidingen. De politie doet controle, hardleerse bestuurders worden beboet.
Volledig scherm
De brug in Testelt werd met hekwerken afgesloten, hier is enkel nog doorgang mogelijk te voet of met de fiets aan de hand. Volg de omleidingen. De politie doet controle, hardleerse bestuurders worden beboet. © Scherpenheuvel-Zichem

Waterpeil Demer in Zichem en Testelt daalt langzaam

Scherpenheuvel-ZichemHet waterpeil van de Demer in Zichem en Testelt heeft zijn hoogste punt bereikt en zal de komende uren en dagen langzaam zakken. Dat zegt burgemeester van Scherpenheuvel-Zichem Manu Claes.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.