Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Bollen

Vijftiger onder invloed van drugcocktail achter stuur

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Nieuwe besmettingen vastgesteld in opvangcentrum Peeterskasteel
  Scherpenheuvel-Zichem

  Nieuwe besmettin­gen vastge­steld in opvangcen­trum Peeterskas­teel

  Begin deze week raakte bekend dat opvangcentrum het Peeterskasteel kampte met een corona-uitbraak. Toen vonden al meerdere testmomenten plaats waaruit bleek dat in totaal 29 bewoners besmet waren met het virus. Op maandag 14 september volgde een nieuw testmoment en stelde men twee nieuwe besmettingen vast wat het aantal op 31 besmettingen bij 142 bewoners brengt. Een aantal testresultaten zijn nog niet gekend. De 27 personeelsleden van het centrum testten allemaal negatief. Maandag 20 september wordt iedereen die negatief testte een tweede keer getest.