Paul Van Sanden vond op 8 januari 2018 de trouwring op deze plek bij de abdij van Averbode.
Volledig scherm
Paul Van Sanden vond op 8 januari 2018 de trouwring op deze plek bij de abdij van Averbode. © Tom Van De Weyer

Verloren trouwring na een jaar nog steeds niet herenigd met onbekend echtpaar

De trouwring die een jaar geleden door een wandelaar werd gevonden in Averbode is nog steeds niet terug bij de eigenaar. De politiezone Demerdal-DSZ doet op haar Facebookpagina een hernieuwde oproep om het onbekende bruidspaar Kelly en Bjorn te vinden.

 1. Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”
  Vorselaar

  Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”

  De 61-jarige Marleen Dillen uit Vorselaar zit al jaren alleen thuis tijdens de kerstperiode. Vrienden heeft ze - behalve haar hondje Angel - niet en de band met haar zussen is flinterdun. Na vijftien jaar alleen in de zetel zitten op kerstavond wil Marleen, uitgerekend in dit coronajaar, mensen om zich heen. “De kerstversiering heb ik tien jaar geleden al weggegeven, maar genoeg is genoeg. Ik wil niet langer eenzaam zijn.”
 2. Bromfietser die weigert te stoppen, brengt bejaarde ten val tijdens vlucht, ramt politiewagen en blijkt onder invloed van drugs
  Scherpenheuvel

  Bromfiet­ser die weigert te stoppen, brengt bejaarde ten val tijdens vlucht, ramt politiewa­gen en blijkt onder invloed van drugs

  Een bromfietser die aan grote snelheid voorbij reed trok zaterdag de aandacht van de politie. Als ze hem achterna reden om hem te doen stoppen weigerde hij dit en reed daarbij door het rode licht. In het centrum van Scherpenheuvel bracht hij verschillende voetgangers in gevaar waarbij een oude man met een rollator ten val kwam. Verschillende ploegen slaagden er uiteindelijk in de 40-jarige bestuurder uit Aarschot tot stilstand te brengen. Daarbij werd een politiewagen aangereden. De bromfiets waarmee hij reed bleek enkele dagen ervoor gestolen te zijn. De man zelf had een levenslang rijverbod maar bleek onder invloed van drugs. Hij had een kleine bijl op zak en ook 15 gram speed. Hij werd gearresteerd .
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?