Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Twintiger met glas te veel op moet rijbewijs meteen inleveren

 1. Tessenderlo heeft nu ook een afvalarme biowinkel: “In grote steden is concept al goed ingeburgerd”
  Tessenderlo

  Tessender­lo heeft nu ook een afvalarme biowinkel: “In grote steden is concept al goed ingebur­gerd”

  Tessenderlo is opnieuw een concept rijker. In de maand van de actie ‘Mei Plasticvrij’ heeft de afvalarme biowinkel LEF haar deuren geopend. “Ik wil hier in Tessenderlo en omstreken zo consequent mogelijk biologische, eerlijke en/of lokale producten aanbieden. Het gaat zowel om food als non-food. LEF, de naam van de winkel staat dan ook voor Lokaal, Ecologisch en Fair”, vertelt zaakvoerster Griet Malfroid.
 2. Sander (19) reed met offroad Everest Challenge ruim 3.000 euro bij elkaar voor zorginstelling De Groenhoef: “Ik wilde de cheque persoonlijk overhandigen”
  Scherpenheuvel-Zichem

  Sander (19) reed met offroad Everest Challenge ruim 3.000 euro bij elkaar voor zorginstel­ling De Groenhoef: “Ik wilde de cheque persoon­lijk overhandi­gen”

  Sander Hubrechts (19) uit Rillaar reed op 16 april een Offroad Everest Challenge. De beklimming gebeurde in een enorm sterke tijd van 13 uur. Zo sponsorde hij De Groenhoef in Scherpenheuvel-Zichem, een zorginstelling voor mensen met een niet-aangeboren hersenafwijking. Deze prestatie leverde ruim 3.000 euro op. De cheque ging hij persoonlijk overhandigen.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”