De politie trok het rijbewijs van de man die dusdanig onder invloed was meteen in.
Volledig scherm
De politie trok het rijbewijs van de man die dusdanig onder invloed was meteen in. © Bollen

Twintiger die tegen woning rijdt en vlucht blijkt dronken

 1. Inès (20) wéét waar haar gestolen miniatuurpaarden zijn, maar kan blijkbaar niets doen: “Eentje heb ik zelfs moeten terugkopen voor 350 euro. Mijn éigen paard, hé”
  PREMIUM
  Aarschot

  Inès (20) wéét waar haar gestolen miniatuur­paar­den zijn, maar kan blijkbaar niets doen: “Eentje heb ik zelfs moeten terugkopen voor 350 euro. Mijn éigen paard, hé”

  Inès Vleugels (20) uit Langdorp trekt naar de vrederechter om haar laatste miniatuurpaardje terug te krijgen dat in november vorig jaar samen met 2 andere werd gestolen van een weide in Blauberg (Herselt). Eentje kon ze al ophalen in Zandhoven, voor het tweede moest ze hallucinant genoeg wel betalen... “Ik voel mij belazerd, ik heb alle papieren, maar blijkbaar volstaat dat niet. Gelukkig heb ik ook de aankoopdocumenten nog, anders had ik helemaal geen zaak.”
 2. Ook in Aarschot en Diest werden de eerste honderd spuitjes gezet: “Toch een beetje vreemd dat ik nu een vaccin krijg voor een virus waaraan ik papa verloor”
  PREMIUM
  Diest/Aarschot.

  Ook in Aarschot en Diest werden de eerste honderd spuitjes gezet: “Toch een beetje vreemd dat ik nu een vaccin krijg voor een virus waaraan ik papa verloor”

  Net als op vele andere plekken, hebben ook de vaccinatiecentra in Diest en Aarschot vrijdag de deuren geopend. In Diest is dat het cultureel centrum Den Amer, in Aarschot de Stedelijke Feestzaal. Alles verliep behoorlijk goed, op enkele kinderziekten na. Zo waren er nog wat problemen met de ICT in Aarschot, en in Diest kregen ze aanvankelijk de code van de spuitjes niet gescand waardoor dit manueel moest worden ingevoerd. Al bij al zijn de verantwoordelijken tevreden, net als diegenen die een spuitje kregen, al was dat bij sommigen ei zo na niet gelukt.
 3. Tot 18 maanden cel gevraagd voor jonge dealers

  Tot 18 maanden cel gevraagd voor jonge dealers

  Een 21-jarige uit Leuven en een 23-jarige uit Herselt riskeren respectievelijk achttien en acht maanden cel voor het dealen van drugs. De activiteiten van de twee speelden zich af in 2018 en 2019. D.V.N. verkocht aan minder- en meerderjarigen. Hij werd betrapt met cannabis, speed, xtc en ketamine. Zijn vriend G.G. werd in het verleden nog niet betrapt met drugs. V.N. riskeert daarenboven een boete van 12.000 euro en G. 8.000 euro. Vonnis 15 maart.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie