Illustratie rechtbank Leuven.
Volledig scherm
Illustratie rechtbank Leuven. © vertommen

Tien maanden cel voor oplichter

Een oplichter uit Scherpenheuvel-Zichem heeft tien maanden cel gekregen in twee strafdossiers. Een Diestse vzw die met vluchtelingen werkt was een van de slachtoffers. 

 1. Leerlingen Elzenhof halen als enige van het buitengewoon onderwijs finale van online Whizzkids wedstrijd: “Ik ben zo fier. Dat ze dit aandurfden, is een hele grote stap voor hen”
  PREMIUM
  Aarschot

  Leerlingen Elzenhof halen als enige van het buitenge­woon onderwijs finale van online Whizzkids wedstrijd: “Ik ben zo fier. Dat ze dit aandurfden, is een hele grote stap voor hen”

  Vier leerlingen van Elzenhof, een school in Aarschot voor kinderen met leer- en gedragsstoornissen en met autisme, speelden vrijdag online de finale van de Whizzkids Vlaanderen, een ICT-wedstrijd voor de leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar. Daarin namen ze het als enigen uit het buitengewoon onderwijs op tegen 39 andere klassen.
 2. Voorzitter Nico van Buitenen wil met FC Averbode-Okselaar stap vooruit zetten: “We plukken nu de vruchten van ons beleid van de voorbije jaren”
  voetbal tweede provinciale A

  Voorzitter Nico van Buitenen wil met FC Averbode-Ok­selaar stap vooruit zetten: “We plukken nu de vruchten van ons beleid van de voorbije jaren”

  De overstap van Benji Commers, Steven Van Braeckel, Wouter Janssens en Tibo Dierickx van KFC Diest naar de buren van FC Averbode-Okselaar sprak vorige week al tot de verbeelding. Met Christophe Dirix, de kapitein van SC Aarschot, en spits Nick Van Belle (SK Kampenhout) werden nu nog twee klinkende namen aan het lijstje toegevoegd.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. 84-jarige Amerikaan rijdt bijna 3.000 kilometer voor vaccin
  Play

  84-jarige Amerikaan rijdt bijna 3.000 kilometer voor vaccin