Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Getty Images/EyeEm

Stoppen met roken kan in groep met deze rookstopcursus

Scherpenheuvel-ZichemStoppen met roken is niet gemakkelijk, daarom organiseert de gemeente een gratis infosessie om voor mensen die willen stoppen met roken. Er zullen ook groepscursussen komen, want soms kan het goed voelen om te weten dat je in hetzelfde schuitje zit als anderen. 

  1. Laatste ‘kotmeneer’ van Leuven verwelkomt studenten voor 36ste keer: “Als het met hun lief uit is, weet ik het als eerste... Ik heb biechtgeheim”
    PREMIUM
    Leuven

    Laatste ‘kotmeneer’ van Leuven verwelkomt studenten voor 36ste keer: “Als het met hun lief uit is, weet ik het als eerste... Ik heb biechtge­heim”

    ‘The kotfather’ noemen studenten hem liefkozend. En toch: terwijl de ‘jeugd van tegenwoordig’ het liefst van al een eigen toilet, kookgelegenheid en regendouche heeft, biedt Patrick Peeters (65) niets van dat alles. Wél staat hij sinds 1986 voor huiselijkheid, sociaal contact, en een vertrouwelijke babbel van tijd tot tijd. Ontmoet de laatste ‘kotmeneer’ van Leuven. “Het feit dat er nu journalisten aan de deur staan, is een teken aan de wand.”