Uitbater van skatewinkel Level 8 Bart Waegemans ( in het midden op de foto) organiseerde een online petitie, zo'n 500 jongeren ondertekenden die.
Volledig scherm
Uitbater van skatewinkel Level 8 Bart Waegemans ( in het midden op de foto) organiseerde een online petitie, zo'n 500 jongeren ondertekenden die. © Dirk Desmet

Skaters vragen nieuw skatepark, zo’n 500 ondertekenden een online petitie

Scherpenheuvel-ZichemUitbater van skatewinkel Level 8 in Scherpenheuvel Bart Waegemans (53) is ontgoocheld, net als de skaters uit de regio. Samen hadden ze een petitie ingediend bij het stadsbestuur met zo’n 500 handtekeningen om te ijveren voor een nieuw skatepark in de stad maar dat komt er niet direct, het stadsbestuur staat wel open voor de bouw van een nieuw park maar dat zal niet voor morgen zijn.

 1. Klanten stelen portefeuille van taxichauffeur, politie treft bij huiszoeking... gezochte vrouw onder bed aan
  Scherpenheuvel-Zichem

  Klanten stelen portefeuil­le van taxichauf­feur, politie treft bij huiszoe­king... gezochte vrouw onder bed aan

  De politie is zaterdag rond 21 uur naar een woning aan de Heidebosstraat in Scherpenheuvel-Zichem geroepen. Een taxichauffeur had er vier personen afgezet, maar toen hij wou vertrekken bemerkte hij dat het zakje met zijn dagopbrengsten en zijn bestuurderskaart verdwenen was. Toen hij verhaal haalde bij de bewoner kreeg hij zonder problemen zijn geld terug op voorwaarde dat de politie niet zou gebeld worden. De bestuurderskaart was echter onvindbaar. De man belde daarop toch de politie. Bij aankomst waren de gasten verdwenen, maar de agenten troffen echter in de woning onder het bed een vrouw aan die gezocht werd voor het niet-naleven van het elektronisch toezicht. Zij werd opgesloten in de gevangenis in Hasselt. De verdachte van de diefstal wordt verder opgespoord.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"