Skaters Arno Vounckx, Ferre Ieven, Tuur Robben en Fre Boulard willen, samen met Bart Waegemans, de uitbater van een skatewinkel, een nieuw skatepark in Scherpenheuvel-Zichem aanleggen.
Volledig scherm
Skaters Arno Vounckx, Ferre Ieven, Tuur Robben en Fre Boulard willen, samen met Bart Waegemans, de uitbater van een skatewinkel, een nieuw skatepark in Scherpenheuvel-Zichem aanleggen. © Dirk Desmet

Skaters en shophouder ijveren voor nieuw skatepark in de stad, burgemeester belooft beterschap

Scherpenheuvel-ZichemBart Waegemans (53) uit Scherpenheuvel-Zichem baat er skateshop ‘Level 8' uit en krijgt er regelmatig klachten van klanten die de twee bestaande skateterreinen maar niets vinden. Daarom start hij volgende week een onlinepetitie om het bestuur te vragen daar iets aan te doen. Wij treffen hem aan in zijn shop samen met enkele jeugdige skaters die maar al te graag hun grieven op tafel gooien. 

 1. Omzet cadeaubonnen van Winkeldorp Tessenderlo in 2020 verviervoudigd tegenover jaar voordien
  Tessenderlo

  Omzet cadeaubon­nen van Winkeldorp Tessender­lo in 2020 verviervou­digd tegenover jaar voordien

  Sinds begin 2020 maakt het lokaal bestuur Tessenderlo samen met de Lokale Handelsraad werk van corona-acties voor de plaatselijke handel. De cadeaubon van Winkeldorp Tessenderlo werd het actiemiddel en bleek een schot in de roos. De omzet verviervoudigde van 65.657 euro in 2019 naar 262.560 euro in 2020. Daarvan nam het gemeentebestuur alleen al 150.000 euro voor haar rekening.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi