SCHERPENHEUVEL- stadhuis
Volledig scherm
SCHERPENHEUVEL- stadhuis © Bollen

Scherpenheuvel-Zichem wil lokale economie boost geven met stadSZbon

Scherpenheuvel-ZichemBinnenkort lanceert Scherpenheuvel-Zichem haar eigen stadSZbon, een nieuw initiatief om inwoners aan te sporen om lokaal te winkelen.

 1. Fietser (55) zwaargewond na aanrijding door auto
  Westerlo/Aarschot

  Fietser (55) zwaarge­wond na aanrijding door auto

  Een 55-jarige man uit Westerlo is afgelopen weekend zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval aan Bergveld in Westerlo. Het slachtoffer werd er zaterdagnamiddag rond 17.15 uur op zijn fiets aangereden door een auto. De fietser werd met zware verwondingen, maar buiten levensgevaar, naar het ziekenhuis van Herentals overgebracht. De 29-jarige autobestuurster uit Aarschot die bij het ongeval betrokken was, bleef ongedeerd.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.