Op de parking van het warenhuis liep een discussie uit op een handgemeen tussen twee dames.
Volledig scherm
Op de parking van het warenhuis liep een discussie uit op een handgemeen tussen twee dames. © Google Street View

Ruzie tussen twee vrouwen draait uit op vechtpartij met schroevendraaier op parking Aldi

Scherpenheuvel-ZichemOp de parking van het Aldi-warenhuis in Scherpenheuvel is dinsdagnamiddag een discussie tussen twee vrouwen uitgedraaid op een handgemeen. De politie moest tussenbeide komen, en een van de dames werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Op sociale media doen intussen verhalen van een ‘steekpartij’ de ronde, maar dat blijkt niet helemaal te kloppen.

 1. Geselecteerd voor WK rolstoelhockey, maar om er te spelen heeft Bekkevoortse Daan (20) aangepaste rolstoel van liefst 20.000 euro nodig
  Bekkevoort

  Geselec­teerd voor WK rolstoel­hoc­key, maar om er te spelen heeft Bekkevoort­se Daan (20) aangepaste rolstoel van liefst 20.000 euro nodig

  Daan Van Nerum (20) uit Bekkevoort lijdt aan een zeldzame aandoening. “Hij heeft slechts 60 procent van de spieren die je zou moeten hebben”, vertelt mama Annemie (52). Daan houdt zijn spieren zo sterk mogelijk en vond een uitlaatklep in rolstoelhockey. En hij is een getalenteerde speler, recent werd de jongeman zelfs geselecteerd voor de nationale ploeg en dus mag hij volgend jaar deelnemen aan het wereldkampioenschap in Zwitserland. Goed nieuws, maar er is ook minder nieuws: de rolstoel die Daan nu heeft, volstaat niet op zo’n hoog niveau. Om Daan te helpen starten zijn ouders een crowdfundingsactie op.
 2. Chauffeur (71) die bedolven raakte onder graan overleden aan verwondingen: “We hadden hem snel kunnen bevrijden en hoopten dat het goed ging komen”
  Bekkevoort

  Chauffeur (71) die bedolven raakte onder graan overleden aan verwondin­gen: “We hadden hem snel kunnen bevrijden en hoopten dat het goed ging komen”

  Bij het bedrijf Molens Van der Velpen aan de Halensebaan in Molenbeek-Wersbeek (Bekkevoort) is woensdagochtend een chauffeur zwaar gewond geraakt bij het lossen van graan. De man raakte bedolven omdat de laadklep los kwam maar kon snel onder het graan gehaald worden. Hulpdiensten snelden ter plaatse en brachten de man in kritieke toestand over naar het UZ Gasthuisberg in Leuven. Daar overleed hij gisterenavond aan zijn verwondingen.
 1. Overmoedige fietskoerier gaat tijdens live-uitzending op zijn gezicht
  Play

  Overmoedi­ge fietskoe­rier gaat tijdens li­ve-uitzending op zijn gezicht

 2. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is