Basiliek van Scherpenheuvel
Volledig scherm
Basiliek van Scherpenheuvel © Geert Mertens

Pieter Boudry (N-VA) wil stadsmarketingplan om dalende bezoekerstrend tegen te gaan: “Lanceer stadsfestival op 1 mei en mooiste kerstmarkt van het land”

Een stadsfestival op 1 mei en de mooiste kerstmarkt van het land onder de basiliek van Scherpenheuvel. Als het van N-VA-gemeenteraadslid Pieter Boudry afhangt, moet er dringend werk gemaakt van stadsmarketing. “Een toeristische stad als Scherpenheuvel-Zichem met dalende bezoekers moet een professioneel city-marketing agentschap onder de arm nemen en hier budget voor voorzien", klinkt het. “Dit komt iedereen in de stad ten goede.”

6 reacties

 • Peggy Clygnet

  4 jaar geleden
  Dat er iets moet gebeuren in een ooit zo bruisend Scherpenheuvel is duidelijk en dit lijkt mij al een goed begin want is al 5 na 12 hoor!!
 • willy goelen

  4 jaar geleden
  Gaan de verkavelingen van 1 km uit het centrum ook een parkeerkaart krijgen , of is het alleen de elite van Scherpenheuvel ?Ander blijf ik er weg ? punt basta. zal wel andere banken vinden waar nog wel een parkeerplaats is .
 • RONNY HELSEN

  4 jaar geleden
  Allemaal goede ideeën maar stap al af van betalend parkeren , zal niemand kwaad om zijn . Blijven er al zeker voor weg uit de gemeente .
 • Eddy Mattheus

  4 jaar geleden
  Duidelijk weer een voorstel van iemand die niet buiten Scherpenheuvel centrum komt en dus ook niet weet wat er daarbuiten allemaal gedaan wordt. De deelgemeenten zijn ook belangrijk!
 • Tom Terlyn

  4 jaar geleden
  En de rest van Scherpenheuvel-Zichem vergeten ze weer blijkbaar...