Basiliek van Scherpenheuvel
Volledig scherm
Basiliek van Scherpenheuvel © Geert Mertens

Pieter Boudry (N-VA) wil stadsmarketingplan om dalende bezoekerstrend tegen te gaan: “Lanceer stadsfestival op 1 mei en mooiste kerstmarkt van het land”

Een stadsfestival op 1 mei en de mooiste kerstmarkt van het land onder de basiliek van Scherpenheuvel. Als het van N-VA-gemeenteraadslid Pieter Boudry afhangt, moet er dringend werk gemaakt van stadsmarketing. “Een toeristische stad als Scherpenheuvel-Zichem met dalende bezoekers moet een professioneel city-marketing agentschap onder de arm nemen en hier budget voor voorzien", klinkt het. “Dit komt iedereen in de stad ten goede.”

6 reacties

 • Peggy Clygnet

  2 jaar geleden
  Dat er iets moet gebeuren in een ooit zo bruisend Scherpenheuvel is duidelijk en dit lijkt mij al een goed begin want is al 5 na 12 hoor!!
 • willy goelen

  2 jaar geleden
  Gaan de verkavelingen van 1 km uit het centrum ook een parkeerkaart krijgen , of is het alleen de elite van Scherpenheuvel ?Ander blijf ik er weg ? punt basta. zal wel andere banken vinden waar nog wel een parkeerplaats is .
 • RONNY HELSEN

  2 jaar geleden
  Allemaal goede ideeën maar stap al af van betalend parkeren , zal niemand kwaad om zijn . Blijven er al zeker voor weg uit de gemeente .
 • Eddy Mattheus

  2 jaar geleden
  Duidelijk weer een voorstel van iemand die niet buiten Scherpenheuvel centrum komt en dus ook niet weet wat er daarbuiten allemaal gedaan wordt. De deelgemeenten zijn ook belangrijk!
 • Tom Terlyn

  2 jaar geleden
  En de rest van Scherpenheuvel-Zichem vergeten ze weer blijkbaar...
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.