Met een - hoe kan het anders - Averbode wordt er geklonken op de samenwerking.
Volledig scherm
Met een - hoe kan het anders - Averbode wordt er geklonken op de samenwerking. © RV

Paters norbertijnen verlengen contract met brouwerij Huyghe tot 2035: “Doel is bier Averbode bekender maken in het buitenland”

De paters norbertijnen van de abdij gaan tot het jaar 2035 in zee met brouwerij Huyghe uit Melle - ook gekend van het roze olifantjesbier Delirium - voor hun Averbode-bier. Het is de bedoeling om het merk Averbode verder in het buitenland te laten groeien. Op dit moment is het al verkrijgbaar in 15 landen. Vijf jaar geleden startte de abdij met de uitbouw van een eigen korf producten. Het was de bedoeling om, op die manier, nieuwe inkomsten te verwerven.

0 reacties

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.